Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Παύση της διοικήτριας του Νοσοκομείου Τρίπολης γιατί επέτρεψε έφοδο της Χρυσής Αυγής

10 Φεβρουαρίου 2013

Παύση της διοικήτριας του Νοσοκομείου Τρίπολης γιατί επέτρεψε έφοδο της Χρυσής Αυγής

ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ

Παύση της διοικήτριας του Νοσοκομείου Τρίπολης γιατί επέτρεψε έφοδο της Χρυσής Αυγής

site  youtube  logo  photos  resistance  site  videos pakistan tube watch free  website  wiki  world about our ads advertise with yahoo search cached greek news attack help indymedia indymedia  legal more results from youtubecom next play video privacy radiogr    youtube submit your site
Στην παύση της διοικήτριας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, Ελένης Σιουρούνη, προχώρησε το υπουργείο Υγείας, με απόφαση του υπουργού, Ανδρέα Λυκουρέντζου, γιατί την Τετάρτη επέτρεψε σε μελη της Χρυσής Αυγής να μπουν σε θαλάμους ασθενών ώστε να ελεγχθούν οι αποκλειστικές νοσοκόμες αν έχουν νόμιμα έγγραφα.

Παύση της διοικήτριας του Νοσοκομείου Τρίπολης γιατί επέτρεψε έφοδο της Χρυσής Αυγής


Eπέτρεψε σε μελη της Χρυσής Αυγής να μπουν σε θαλάμους ασθενών ώστε να ελεγχθούν οι αποκλειστικές νοσοκόμες αν έχουν νόμιμα έγγραφα.Ακολούθως η Ελένη Σιουρούνη συζήτησε το θέμα με εκπρόσωπο της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, και προχώρησε σε δηλώσεις «περί ωραίας συνεργασίας με την Χρυσή Αυγή». «Οι στόχοι μας είναι κοινοί για να περιορίσουμε το πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά. Σημείωσε, μάλιστα, ότι ο νόμος δεν δίνει το δικαίωμα στη διοίκηση να ελέγχει τα στοιχεία των συνοδών των ασθενών.

Το περιστατικό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις


Λίγες μέρες αργότερα την Παρασκευή, σε γραπτή ανακοίνωσή της, η Ελένη Σιουρούνη υποστήριξε ότι δεν επέτρεψε σε μέλη οποιασδήποτε οργάνωσης να ελέγξουν τη λειτουργία του Νοσοκομείου, ενώ τόνισε ότι θα αντιμετωπιστούν από τις αρμόδιες αρχές όσα απαράδεκτα έλαβαν χώρα στο Νοσοκομείο. Σημειώνει δε ότι το πρόβλημα της παράνομης εργασίας υφίσταται στη χώρα, και ότι εμείς προσπαθούμε καθημερινά να το αντιμετωπίσουμε στο μέτρο που εκδηλώνεται στο Νοσοκομείο μας.

Η Ελένη Σιουρούνη υποστηρίζει ότι παραφράστηκαν οι δηλώσεις της, κάνοντας λόγο για «κυνήγι μαγισσών».
www.imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ