Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Ραχόι: Έδωσε στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του

10 Φεβρουαρίου 2013

Ραχόι: Έδωσε στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του

Ραχόι: Έδωσε στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του


Στη δημοσιότητα έδωσε ο ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι το πόθεν έσχες του στην προσωπική του ιστοσελίδα, μετά την εμπλοκή του ονόματός του σε σκάνδαλο για το δανεισμό του κόμματός του.

Το εισόδημά του Ραχόι από το 2003 (οπότε εξελέγη πρόεδρος του Λαϊκού Κόμματος) έως το 2012 ήταν κατά μέσο όρο της τάξης των 147.000 ευρώ ετησίως, συν έσοδα από επενδύσεις, ενώ συνολικά κατέβαλε φόρους 870.000 ευρώ.

Ως ηγέτης της αντιπολίτευσης είχε έσοδα 240.000 ευρώ ετησίως, ενώ ως πρωθυπουργός δέχθηκε περικοπές στις αποδοχές του και πλέον έχει έσοδα 75.000 ευρώ ετησίως.

Οι κατηγορίες επικεντρώνονται στον Λουίς Μπαρθένας, πρώην ταμία του Λαϊκού Κόμματος του Ραχόι και έχουν προκαλέσει αρνητικό αντίκτυπο στους επενδυτές.

Πηγή:www.skai.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ