Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί 130 εφοριακοί με εμβάσματα στο εξωτερικό

6 Μαρτίου 2013

130 εφοριακοί με εμβάσματα στο εξωτερικό

130 εφοριακοί με εμβάσματα στο εξωτερικό


130 εφοριακοί με εμβάσματα στο εξωτερικό

Εκατόν τριάντα εφοριακούς που έχουν εντοπιστεί να έχουν στείλει εμβάσματα στο εξωτερικό, αποκαλύπτει μεταξύ άλλων η έκθεση του ΔΝΤ και της Κομισιόν που ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Αναφέρει οτι η διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων παρέλαβε πρόσφατα στοιχεία 130 υπάλληλων που έχουν εμβάσει ποσά σε ξένη τράπεζα.H διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων παρέλαβε πρόσφατα στοιχεία 130 υπάλληλων που έχουν εμβάσει ποσά σε ξένη τράπεζα.


Επισημαίνει ότι οι έλεγχοι θα επεκταθούν και στις φορολογικές δηλώσεις των συζύγων τους.

Συστήνουν ότι σε περίπτωση που διαπιστωθεί οτι δεν συνάδουν με τα εισοδήματά τους τα εν λόγω ποσά, θα τους επιβληθούν ποινές που θα φτάνουν έως και την απόλυσή τους.

Σημειώνεται ότι η απόρρητη έκθεση για τον ελληνικό φοροελεγκτικό μηχανισμό διαπιστώνει υποστελέχωση νευραλγικών υπηρεσιών, γερασμένο προσωπικό και έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής.

Στην έκθεση αναλύονται όλα τα προβλήματα του φοροελεγκτικού και φοροεισπρακτικού μηχανισμού, γίνεται αναφορά στην έλλειψη αυτονομίας της γενικής γραμματείας Δημόσιων Εσόδων και στον κίνδυνο να συνεχίζουν να υφίστανται πολιτικές παρεμβάσεις και διαφθορά.

Πηγή: http://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ