Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Αυτόματη πρόσβαση του ΣΔΟΕ σε τραπεζικούς λογαριασμούς

15 Μαρτίου 2013

Αυτόματη πρόσβαση του ΣΔΟΕ σε τραπεζικούς λογαριασμούς

Αυτόματη πρόσβαση του ΣΔΟΕ σε τραπεζικούς λογαριασμούς


Τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στους τραπεζικούς λογαριασμούς των φορολογούμενων που θα ελέγχονται θα έχει το ΣΔΟΕ από την ερχόμενη Τρίτη.


Ο νέος μηχανισμός θα παρέχει πληροφόρηση για το ύψος των τραπεζικών καταθέσεων που έχει κάποιος στις τράπεζες ενώ για τα έτη από το 2008 και μετά θα παρέχεται πληροφόρηση και για τις κινήσεις των λογαριασμών.Με αυτό τον τρόπο εκτιμάται ότι θα γίνονται με ταχύτερες διαδικασίες οι διασταυρώσεις φορολογικών στοιχείων των φορολογούμενων, που μέχρι τώρα δυσχεραίνονταν από τις καθυστερήσεις στη διαδικασία ενημέρωσης των φορολογικών αρχών από τις τράπεζες.

Δικαίωμα πρόσβασης σε λογαριασμούς θα έχουν δέκα στελέχη της κεντρικής υπηρεσίας του ΣΔΟΕ καθώς και δύο από κάθε περιφερειακή διεύθυνση.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ