Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Καζάν-καζάν με τους οφειλέτες του Δημοσίου.

16 Μαρτίου 2013

Καζάν-καζάν με τους οφειλέτες του Δημοσίου.

Καζάν-καζάν με τους οφειλέτες του Δημοσίου.

Οι δημευμένες από το Δημόσιο τεράστιες εγκαταστάσεις στην Κάντζα του φυλακισμένου μόδιστρου Λάκη Γαβαλά, να περάσουν στην ιδιοκτησία της Περιφέρειας Αττικής

Τα κτίρια της Λάκης Γαβαλάς ΑΕ «περνούν» στην Περιφέρεια Αττικής

Τα κτίρια της Λάκης Γαβαλάς ΑΕ «περνούν» στην Περιφέρεια Αττικής, το μόνο που χρειάζεται είναι να δώσει η κυβέρνηση το πράσινο φως ώστε οι δημευμένες τεράστιες εγκαταστάσεις στην Κάντζα του φυλακισμένου μόδιστρου Λάκη Γαβαλά, να περάσουν στην ιδιοκτησία της Περιφέρειας Αττικής.


Περιφέρεια Αττικής

Σε 38 κτίρια διασπαρμένα στο Λεκανοπέδιο στεγάζονται σήμερα οι υπηρεσίες της Περιφέρειας, για τα οποία καταβάλλει σημαντικά μισθώματα: 10 εκατ. ευρώ ετησίως. Την ίδια ώρα παραμένουν αναξιοποίητα κτίσματα εμβαδού άνω των 20.000 τετραγωνικών μέτρων σε οικόπεδο 31.000 τ.μ. που είχε αγοράσει ο Λάκης Γαβαλάς.
Την καινοτόμο πρόταση εξαγοράς των εγκαταστάσεων αυτών υπέβαλε προ ημερών ο πρόεδρος της Ενωσης Περιφερειών και περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός στη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Πρόκειται για μια πρόταση η οποία, στο πνεύμα των ημερών, θα χαρακτηριζόταν… «καζάν καζάν».
Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ