Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί <h2 style="text-align: left;"> <span style="background-color: white; font-weight: normal; line-height: 25px;"><span style="font-family: inherit; font-size: small;">Σαμαράς: Μικρότερο το <acronym title="Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών">χαράτσι της ΔΕΗ (εετηδε) για το 2013</acronym></span></span></h2>

16 Μαρτίου 2013

Σαμαράς: Μικρότερο το χαράτσι της ΔΕΗ (εετηδε) για το 2013

Σαμαράς: Μικρότερο το χαράτσι της ΔΕΗ (εετηδε) για το 2013

2013, eethde, εετηδε, χαράτσι

Σαμαράς: Μικρότερο το χαράτσι της ΔΕΗ (εετηδε) για το 2013

Αντώνης Σαμαράς: Μικρότερο φέτος το χαράτσι της ΔΕΗ (εετηδε) στα ακίνητα

Αναφορά στο χαράτσι της ΔΕΗ (εετηδε) έκανε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου στις Βρυξέλλες, δηλώνοντας ότι από 1-1-2014 θα θεσπιστεί ενιαίος φόρος για την περιουσία με διεύρυνση της φορολογικής βάσης, μικρότερη επιβάρυνση για εκείνους που σήμερα πληρώνουν, καθώς και με έναν από τους χαμηλότερους φορολογικούς συντελεστές στην Ευρώπη.
«Είχαμε πει ότι θα μειωθεί η επιβάρυνση ότι θα καταργηθούν όλοι οι άλλοι φόροι της τελευταίας τριετίας και ότι θα θεσπιστεί ένας ενιαίος φόρος για την περιουσία. Αυτό θα ισχύσει από 1 /1/ 2014».


Άφησε παράλληλα ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει να εισπράττεται το τέλος ακινήτων μέσω της ΔΕΗ (εετηδε.).


«Φέτος οι φορολογούμενοι θα επιβαρυνθούν λιγότερο σε σχέση με πέρυσι. Αυτό που συζητάμε είναι το πώς θα εισπραχθεί φέτος ο φόρος- όχι το πόσο- αν θα είναι από ΔΕΗ ή αλλού».

Διαβάστε σχετικά:Τρόικα - Χαράτσι ακινήτων (εετηδε) και το 2013 μέσω της ΔΕΗ

2013, eethde, εετηδε, χαράτσιΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ