Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Κομισιόν: Δεν θέτει βέτο η τρόικα στη συγχώνευση ΕΤΕ - Eurobank

5 Απριλίου 2013

Κομισιόν: Δεν θέτει βέτο η τρόικα στη συγχώνευση ΕΤΕ - Eurobank

Κομισιόν: Δεν θέτει βέτο η τρόικα στη συγχώνευση ΕΤΕ - Eurobank

Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Ο Ολιβιέ Μπαγί τόνισε πως η συγχώνευση της Εθνικής Τράπεζας με τη Eurobank θα πρέπει να γίνει κατά τρόπο συμβατό προς την κοινοτική νομοθεσία, αλλά και κατά τρόπο που δεν θα επιβαρύνει το έλλειμμα και το χρέος της Ελλάδας.

Ζητεί να γίνει με τρόπο συμβατό προς την κοινοτική νομοθεσία
Κομισιόν: Δεν θέτει βέτο η τρόικα στη συγχώνευση ΕΤΕ - Eurobank


Η τρόικα δεν έχει θέσει βέτο στη συγχώνευση της Εθνικής Τράπεζας με τη Eurobank, ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με αφορμή τη φημολογία των τελευταίων ημερών περί ενστάσεων από πλευράς των διεθνών δανειστών όσον αφορά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.
Ο Ολιβιέ Μπαγί τόνισε, πάντως, πως η συγχώνευση θα πρέπει να γίνει κατά τρόπο συμβατό προς την κοινοτική νομοθεσία, αλλά και κατά τρόπο που δεν θα επιβαρύνει το έλλειμμα και το χρέος της Ελλάδας.
Ο εκπρόσωπος της Κομισιόν ανέφερε επίσης ότι επί του θέματος αυτού ο ρόλος της τρόικας είναι να διαπιστώνει αν η Ελλάδα είναι εντάξει ως προς τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης.

Το θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, αλλά προφανώς και η επικείμενη συγχώνευση Εθνικής - Eurobank, θα τεθούν επί τάπητος στη σημερινή συνάντηση των εκπροσώπων της τρόικας με τον πρόεδρο και τους δύο αντιπροέδρους της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Η έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με την ύπαρξη ενστάσεων από την πλευρά της τρόικας όσον αφορά την ολοκλήρωση της συμφωνίας Εθνικής - Eurobank, διαψεύσθηκε πολυεπίπεδα από ελληνικής πλευράς. Εκπρόσωποι της αγοράς από την πλευρά τους αναμένουν σαφείς απαντήσεις από όλες τις πλευρές και επισημαίνουν πως πρέπει άμεσα να αρθεί η όποια αβεβαιότητα επί του συγκεκριμένου θέματος.
naftemporiki.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ