Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί ΔΕΗ: νέα έκρηξη των απλήρωτων λογαριασμών

30 Απριλίου 2013

ΔΕΗ: νέα έκρηξη των απλήρωτων λογαριασμών

ΔΕΗ: νέα έκρηξη των απλήρωτων λογαριασμών

Η επιχείρηση προχώρησε σε μια κίνηση που δεν συνηθίζεται και μέσα στους τέσσερις, μόλις, πρώτους μήνες του χρόνου, άλλαξε τις προβλέψεις της και αύξησε κατά 50% την εκτίμησή της για τους απλήρωτους λογαριασμούς το 2013.Συγκεκριμένα, στις προβλέψεις ύψους 228 εκατ. ευρώ που είχε καταθέσει στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) τον περασμένο Δεκέμβριο κατά τη διαδικασία διαμόρφωσης των τιμολογίων ρεύματος, προσέθεσε τώρα επιπλέον 110 εκατ. ευρώ, προσδιορίζοντας πλέον τις προβλέψεις για το 2013 στα… 338 εκατ. ευρώ.
Τα παραπάνω προκύπτουν από τη γνωμοδότηση που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η ΡΑΕ, αναφορικά με τον καθορισμό των εύλογων δαπανών της ΔΕΗ για τις ανταγωνιστικές δραστηριότητες της παραγωγής και της προμήθειας, καθώς και για το μέγιστο επιτρεπόμενο για φέτος έσοδο της επιχείρησης. Βάσει ακριβώς αυτών των προβλέψεων, ο υφυπουργός ΠΕΚΑ Ασημάκης Παπαγεωργίου ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι το Μάιο δεν πρόκειται να αυξηθούν τα τιμολόγια της ΔΕΗ.
http://www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ