Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί ΙΚΑ - δάνειο 390 εκατ. ευρώ για να πληρώσει τις συντάξεις Απριλίου

15 Απριλίου 2013

ΙΚΑ - δάνειο 390 εκατ. ευρώ για να πληρώσει τις συντάξεις Απριλίου

ΙΚΑ - δάνειο 390 εκατ. ευρώ για να πληρώσει τις συντάξεις Απριλίου

http://www.nexusmanagementconsultants.gr/2013/04/ika-tha-daneistei-390-ekat-evro-gia-na-plirosei-tis-syntaxeis-apriliou.html

ΙΚΑ - δάνειο 390 εκατ. ευρώ για να πληρώσει τις συντάξεις Απριλίου


Τον δανεισμό ενέκρινε η διοίκηση του ΙΚΑ την Πέμπτη, ωστόσο, εάν και είναι συνηθισμένη πρακτική πλέον ο δανεισμός, πρόκειται για μία από τις λίγες φορές εάν όχι η μοναδική, που το ΙΚΑ φτάνει να δανειστεί ένα τόσο μεγάλο ποσό, από άλλα Ταμεία, για να βγάλει τις πληρωμές του μήνα.Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο "Ελεύθερος Τύπος", ο βασικός λόγος για τη λήψη του δανείου αναφέρεται στην εισήγηση που παρουσιάστηκε προς έγκριση στο ΔΣ του Ιδρύματος, στην οποία γίνεται λόγος για "πρόβλημα ρευστότητας" κατά την πληρωμή των παροχών του και κυρίως των συντάξεων ως το τέλος του Απριλίου.

Το ποσό των 390 εκατομμυρίων ευρώ θα προέλθει με βραχυπρόθεσμο έντονο δανεισμό έως 350 εκατομμυρίων ευρώ από το ΕΤΕΑ - το νεοσύστατο επικουρικό ταμείο μισθωτών, για 13 ημέρες έως τις 8 Μαΐου του 2013.

Τα υπόλοιπα 40 εκατομμύρια ευρώ από τα διαθέσιμα του Τομέα Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ στην Τράπεζα της Ελλάδος, που σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχονται σε περίπου 110 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ