Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Παράταση για τις δηλώσεις Νομικών προσώπων

27 Μαΐου 2013

Παράταση για τις δηλώσεις Νομικών προσώπων

Παράταση για τις δηλώσεις Νομικών προσώπων

Θα δοθεί παράταση στις δηλώσεις Νομικών Προσώπων  Όπως ανακοίνωσε ο ΓΓ Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών κ.Θεοχάρης, αναμένεται να δοθεί παράταση στις δηλώσεις Νομικών Προσώπων.  Η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών θα κοινοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας και θα αφορά και τις προσωπικές εταιρείες και τις κεφαλαιουχικές εταιρείες.

Σίγουρη πλέον θεωρείτε η παράταση στην υποβολή δήλωσης νομικών προσώπων όπως επιβεβαιώνει και ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κος Χάρης θεοχάρης . Θα δοθεί παράταση στις δηλώσεις Νομικών Προσώπων


Όπως ανακοίνωσε ο ΓΓ Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών κ.Θεοχάρης, αναμένεται να δοθεί παράταση στις δηλώσεις Νομικών Προσώπων.


Η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών θα κοινοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας και θα αφορά και τις προσωπικές εταιρείες και τις κεφαλαιουχικές εταιρείες. Η παράταση θα ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα, και όπως αναφέρει ο ΓΓΔΕ θα είναι η τελευταία για τα νομικά πρόσωπα.

Οι πρώτες πληροφορίες από το ΥΠ.ΟΙΚ. αναφέρουν για παράταση έως την 15η Ιουνίου, χωρίς να αποκλείεται και συντομότερη προθεσμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ