Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Έλεγχοι και πρόστιμα για την αδήλωτη εργασία στην αγορά

16 Σεπτεμβρίου 2013

Έλεγχοι και πρόστιμα για την αδήλωτη εργασία στην αγορά

Έλεγχοι και πρόστιμα για την αδήλωτη εργασία στην αγορά

Αρχισαν οι έλεγχοι για την αντιμετώπιση της ανασφάλιστης εργασίας την Κυριακή και ήδη επιβλήθηκαν τα πρώτα πρόστιμα.

Έλεγχοι και πρόστιμα για την αδήλωτη εργασία στην αγορά


Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εργασίας, συνολικά πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 102 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και εντοπίστηκαν 29 μη δηλωμένοι εργαζόμενοι.

Μετά την επιβολή των πρώτων προστίμων έγινε πλέον κατανοητό ότι οι ελεγκτικές υπηρεσίες «δεν αστειεύονται», επισημαίνει το υπουργείο Εργασίας.

Περί τους 1.000 ελεγκτές του υπουργείου Εργασίας και της Οικονομικής Αστυνομίας ξεκίνησαν την Κυριακή σαρωτικούς ελέγχους σε όλη τη χώρα για τον εντοπισμό ανασφάλιστων εργαζόμενων. Τα τσουχτερά πρόστιμα -10.550 ευρώ «στο κεφάλι»- επιβάλλονται επί τόπου χωρίς να δίνεται στους εργοδότες η δυνατότητα της προηγούμενης ακρόασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ