Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Σόιμπλε: Χρηματοδοτικό κενό ύψους 4-4,5 εκατ. ευρώ

2 Σεπτεμβρίου 2013

Σόιμπλε: Χρηματοδοτικό κενό ύψους 4-4,5 εκατ. ευρώ

Σόιμπλε: Χρηματοδοτικό κενό ύψους 4-4,5 εκατ. ευρώ

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εκτιμά πως το χρηματοδοτικό κενό της Ελλάδας στο πλαίσιο του τρέχοντος προγράμματος στήριξης της θα είναι γύρω στα 4 με 4,5 δισεκατομμύρια ευρώ


Επιμένει σε τρίτο πακέτο ο Σόιμπλε


Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εκτιμά πως το χρηματοδοτικό κενό της Ελλάδας στο πλαίσιο του τρέχοντος προγράμματος στήριξής της θα είναι γύρω στα 4 με 4,5 δισεκατομμύρια ευρώ, δήλωσε σήμερα βουλευτής και στέλεχος της κυβερνώσας Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU).

Στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων για τα σχόλια που έκανε ο Σόιμπλε σε συνεδρίαση της επιτροπής του γερμανικού κοινοβουλίου για τον προϋπολογισμό, ο εκπρόσωπος της CDU σε θέματα προϋπολογισμού Νόρμπερτ Μπάρτλε δήλωσε επίσης πως ο υπουργός Οικονομικών απέκλεισε ρητά οποιαδήποτε αναδρομική ανακεφαλαιοποίηση ελληνικών τραπεζών από το μόνιμο ταμείο στήριξης της Ευρωζώνης.

Ο Σόιμπλε προκάλεσε πρόσφατα καταιγίδα λέγοντας σαφέστερα παρά ποτέ ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί ένα τρίτο πακέτο στήριξης, προχωρώντας περισσότερο απ' ό,τι είχε κάνει η καγκελάριος Άνγκγελα Μέρκελ.


Πηγή: http://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ