Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Σταματά η πληρωμή φόρων στις Εφορίες - Θα γίνεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις

13 Σεπτεμβρίου 2013

Σταματά η πληρωμή φόρων στις Εφορίες - Θα γίνεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις

Σταματά η πληρωμή φόρων στις Εφορίες - Θα γίνεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις


«χάριν εξυπηρέτησης των φορολογουμένων για την πληρωμή των υποχρεώσεών τους, στις περιπτώσεις αδυναμίας πληρωμής αυτών σε πιστωτικά ιδρύματα ή στα ΕΛΤΑ και μέχρι την ολοκλήρωση ένταξης όλων των πληρωμών σε αυτά».

Σταματά η πληρωμή φόρων στις Εφορίες - Θα γίνεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσειςΕγκύκλιος που εξέδωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, αναφέρει ότι αυτές οι πληρωμές θα γίνονται στις εφορίες όπου θα εκδίδεται διπλότυπο είσπραξης «χάριν εξυπηρέτησης των φορολογουμένων για την πληρωμή των υποχρεώσεών τους, στις περιπτώσεις αδυναμίας πληρωμής αυτών σε πιστωτικά ιδρύματα ή στα ΕΛΤΑ και μέχρι την ολοκλήρωση ένταξης όλων των πληρωμών σε αυτά».

Ξεκαθαρίζεται πάντως ότι οι πληρωμές με κάρτες θα διενεργούνται στις Εφορίες εφόσον τα Γραφεία Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων διαθέτουν την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή που παρέχεται από τους Δήμους και εφόσον η Δ.Ο.Υ. υποδοχής έχει ενταχθεί στο νέο TAXIS και έχει λειτουργήσει ως ενοποιημένη μηχανογραφικά με την Δ.Ο.Υ. της οποίας έχει ανασταλεί η λειτουργία.

Αν η πληρωμή γίνει με επιταγές αυτές θα οπισθογραφούνται από υπάλληλο του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Σε ένα εκκαθαριστικό τέλη κυκλοφορίας και φόρος πολυτελείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ