Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Την ενοχή και της Γκούντρουν πρώην συζύγου του Τσοχατζόπουλου ζήτησε η εισαγγελέας

12 Σεπτεμβρίου 2013

Την ενοχή και της Γκούντρουν πρώην συζύγου του Τσοχατζόπουλου ζήτησε η εισαγγελέας

Την ενοχή και της Γκούντρουν πρώην συζύγου του Τσοχατζόπουλου ζήτησε η εισαγγελέας

Την ενοχή κατά το κατηγορητήριο, του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου και άλλων 16 συγκατηγορούμενών του πρότεινε την Πέμπτη η εισαγγελέας Γεωργία Αδειλίνη, στην υπόθεση για τις μίζες των εξοπλιστικών.Η εισαγγελέας ανέφερε ότι αποδείχτηκε πλήρως η ένοχη του πρώην υπουργού και ότι για αυτόν προέκυψαν συντριπτικές αποδείξεις. «Πήρε τόσες μίζες που δεν μπορούσε ούτε ο ίδιος να τις υπολογίσει», τόνισε χαρακτηριστικά η εισαγγελέας

«Πήρε μίζες με βαλίτσες, με τσάντες, από λογαριασμούς σε λογαριασμούς από εταιρείες, άτομο σε άτομο» σημείωσε.

Η εισαγγελέας στηλίτευσε επίσης την στάση του πρώην υπουργού κατά την διάρκεια της δίκης επειδή μίλησε για σκευωρία σε βάρος του, χαρακτηρίζοντας την στάση του «προκλητική».

Μίλησε για αλαζονεία και περιφρόνηση των θεσμών εκ μέρους του Ακη Τσοχατζόπουλου για να καταλήξει επικαλούμενη τον Σαρτρ: «Ο άνθρωπος είναι οι επιλογές του».

Την ενοχή μεταξύ άλλων και της πρώην συζύγου του Ακη Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν Μόλντεναουερ, ζήτησε η εισαγγελέας Γεωργία Αδειλήνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ