Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Συγκέντρωση δημοσίων υπαλλήλων στην πλατεία Κάνιγγος την Πέμπτη

3 Οκτωβρίου 2013

Συγκέντρωση δημοσίων υπαλλήλων στην πλατεία Κάνιγγος την Πέμπτη


Συγκέντρωση δημοσίων υπαλλήλων στην πλατεία Κάνιγγος την Πέμπτη

Διαθεσιμότητες και τις απολύσεις τα βασικά αιτήματα
Συγκέντρωση δημοσίων υπαλλήλων στην πλατεία Κάνιγγος την Πέμπτη
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώνουν την Πέμπτη στις 12:00 το μεσημέρι, στην πλατεία Κάνιγγος οι Σύλλογοι Υπαλλήλων στη γενική γραμματεία Εμπορίου και Καταναλωτή, στη γενική γραμματεία Βιομηχανίας και Ενέργειας και στο υπουργείο Περιβάλλοντος.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η ΑΔΕΔΥ, οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις «διαθεσιμότητες και τις απολύσεις καθώς και για την «επίθεση», όπως την χαρακτηρίζουν, σε «βάρος των εργασιακών, μισθολογικών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων».

«Η ΕΕ της ΑΔΕΔΥ στηρίζει τις πρωτοβουλίες και τις κινητοποιήσεις συλλόγων και ομοσπονδιών και καλεί όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη (πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων οργανώσεων), να συμμετέχουν στη διαμαρτυρία.»

»Το κλείσιμο νοσοκομείων, σχολείων και μια σειρά άλλων δομών συρρικνώνουν, υποβαθμίζουν και διαλύουν τις Δημόσιες και Κοινωνικές Υπηρεσίες».

Πλήττονται κατά κύριο λόγο οι ασθενέστερες οικονομικά τάξεις και με βάση αυτές τις πολιτικές οδηγούνται στα πακέτα του αδηφάγου κερδοσκοπικού ιδιωτικού τομέα (ιδιωτικά νοσοκομεία, διαγνωστικά κέντρα, ιδιωτικά ΙΕΚ κτλ)».http://www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ