Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Έκδοση κλειδαρίθμων και ενεργοποίηση χρηστών TaxisΝet

28 Φεβρουαρίου 2014

Έκδοση κλειδαρίθμων και ενεργοποίηση χρηστών TaxisΝet

Έκδοση κλειδαρίθμων και ενεργοποίηση χρηστών TaxisΝet  

Έκδοση κλειδαρίθμων και ενεργοποίηση χρηστών TaxisΝet
Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε ήδη η σταδιακή απενεργοποίηση των παλαιών κωδικών πρόσβασης στην Υπηρεσία TAXISnet (κωδικοί που έχουν εκδοθεί πριν τον Δεκέμβριο 2010). Οι κωδικοί σας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝΑγαπητέ/ή κύριε/α,

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε ήδη η σταδιακή απενεργοποίηση των παλαιών κωδικών πρόσβασης στην Υπηρεσία TAXISnet (κωδικοί που έχουν εκδοθεί πριν τον Δεκέμβριο 2010). Οι κωδικοί σας θα απενεργοποιηθούν μετά το τέλος του 1ου τριμήνου 2014 οπότε και δεν θα είναι πλέον εφικτή η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet με τους παλαιούς σας κωδικούς.
Παρακαλούμε, όπως προσέλθετε εγκαίρως στο τμήμα Μητρώου της Δ.Ο.Υ. προκειμένου να παραλάβετε τον κλειδάριθμό σας. Στη συνέχεια μπορείτε να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας, σύμφωνα με τις πιο κάτω οδηγίες. Προηγουμένως:

  • Για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας θα πρέπει να γνωρίζετε το όνομα χρήστη (Username) και το συνθηματικό (Password).

  • Αν δεν το γνωρίζετε, θα πρέπει να κάνετε αίτηση επανεγγραφής εδώ πριν επισκεφτείτε τη ΔΟΥ για να παραλάβετε τον κλειδάριθμο της νέας αίτησης επανεγγραφής.

  • Αν έχετε ήδη παραλάβει κλειδάριθμο από τη ΔΟΥ και έχετε ενεργοποιήσει το λογαριασμό σας, παρακαλούμε να αγνοήσετε την παρούσα ανακοίνωση.

Επίσης, για τη διευκόλυνσή σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό video εδώ.

Οδηγίες Ενεργοποίησης Λογαριασμού

Ακολουθείστε προσεκτικά τα παρακάτω βήματα ώστε να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας, έχοντας πρόχειρο τον Α.Φ.Μ. σας και τον κλειδάριθμο που έχετε λάβει από τη ΔΟΥ:
  1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων http://link.minfin.gr/register
  2. Επιλέξτε «Ενεργοποίηση Λογαριασμού» (3η στη σειρά υπηρεσία)
  3. Στη φόρμα που εμφανίζεται με τίτλο «Ενεργοποίηση Λογαριασμού» (Βήμα 1 από 2) συμπληρώστε τα στοιχεία που απαιτούνται (Username, Κωδικό, ΑΦΜ, Κλειδάριθμο με τις παύλες και τους χαρακτήρες της εικόνας) και πατήστε «Επόμενο».
  4. Στη φόρμα που εμφανίζεται με τίτλο «Ενεργοποίηση Λογαριασμού» (Βήμα 2 από 2) επιλέξτε και πληκτρολογήστε ένα νέο κωδικό , πληκτρολογήστε τον ξανά για επιβεβαίωση και πατήστε «Ενεργοποίηση». Από τη στιγμή αυτή ο παλιός κωδικός δεν ισχύει πλέον και έχει αντικατασταθεί από τον καινούργιο που επιλέξατε. Παρακαλούμε κρατήστε τον νέο κωδικό σε ασφαλές μέρος ώστε να μη τον ξεχάσετε.
  5. Κρατήστε τον κλειδάριθμό σας σε ασφαλές μέρος γιατί θα σας χρειαστεί σε περίπτωση που ξεχάσετε το συνθηματικό (password) σας, για την έκδοση νέου.
  6. Επικαιροποιήστε τα στοιχεία σας(email, τηλέφωνο) από την επιλογή (Ο λογαριασμός μου/ Διαχείριση λογαριασμού), για την καλύτερη εξυπηρέτησή σαςO ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ