Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί «Θα διευρύνουμε τα κριτήρια για το κοινωνικό μέρισμα»

25 Απριλίου 2014

«Θα διευρύνουμε τα κριτήρια για το κοινωνικό μέρισμα»

«Θα διευρύνουμε τα κριτήρια για το κοινωνικό μέρισμα»

«Θα γίνει διεύρυνση κριτηρίων για το κοινωνικό μέρισμα», τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σίμος Κεδίκογλου, κοινωνικό μέρισμα, κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σαμπιχά Σουλεϊμάν


«Θα διευρύνουμε τα κριτήρια για το κοινωνικό μέρισμα»


Κεδίκογλου: Δεν δίνουμε τα λεφτά για προεκλογικούς σκοπούς

Ο Σίμος Κεδίκογλου υποστήριξε ότι το κοινωνικό μέρισμα δε δόθηκε για προεκλογικούς σκοπούς αλλά ήταν προγραμματισμένο εδώ και μήνες να δοθεί στους πιο αδύναμους οικονομικά πολίτες. «Γι’ αυτό οι αιτήσεις θα μπορούν να γίνονται μέχρι τις 30 Ιουνίου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι προσπαθούν να διορθωθούν οι αδικίες και είπε ότι το ποσό των 450 εκατ. ευρώ θα πάει στις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. «Του χρόνου το ποσό που θα δώσουμε θα είναι μεγαλύτερο», είπε.

Ο κ. Κεδίκογλου πάντως αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει ξεσπάσει με αφορμή την απόσυρση της υποψηφιότητας της Σαμπιχά Σουλεϊμάν από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Και είπε: «Είναι απαράδεκτο σε μία θρησκευτική μειονότητα να δίνεις εθνικά χαρακτηριστικά. Δείχνει επικίνδυνη άγνοια και είναι τεράστιο λάθος. Πρέπει να είμαστε σοβαροί».http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ