Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Οργή Θεοχάρη: «Με έφαγαν τα συμφέροντα»

16 Ιουνίου 2014

Οργή Θεοχάρη: «Με έφαγαν τα συμφέροντα»

Οργή Θεοχάρη: «Με έφαγαν τα συμφέροντα»

Διαψεύδει τα περί αποζημίωσης.
Οργή Θεοχάρη: «Με έφαγαν τα συμφέροντα»
Νέο... "χτύπημα" του πρώην γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη, στο facebook, όπου αφού ευχαρίστησε τους συμπολίτες που τον στήριξαν, μίλησε για κιτρινισμό "που έχει φτάσει σε απίστευτα όρια", μιλώντας, μάλιστα, για συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης. 

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Χάρη Θεοχάρη ανέφερε: 


"Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας που μου έστειλαν καλά λόγια αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που κατέβαλα το προηγούμενο διάστημα να αναβαθμίσω τις υπηρεσίες που η ΓΓΔΕ δίνει στους πολίτες. 

Πολλοί από εσάς με σταματάτε στον δρόμο για να μου πείτε πως παρόλο που σας "έκαψα" έκανα καλά και με επαγγελματισμό την δουλειά μου. Αυτό με συγκινεί και με κάνει να νιώθω πως ο αλτρουισμός που υποκρύπτει αυτή η συμπεριφορά δείχνουν πως είμαστε πολύ πιο ώριμοι από όσο θέλουν πολλοί να μας παρουσιάσουν. 

Φεύγω από την ΓΓΔΕ αφήνοντας πίσω ένα έργο που μιλάει μόνο του: Σε κάθε τομέα είχαμε πρόοδο· εισπράξεις· τήρηση του προϋπολογισμού· αναδιοργάνωση· αξιοκρατία· κυνήγι φοροδιαφυγής ακόμη και από τους πλούσιους. 

Αυτό έγινε όσο αναδιοργανώναμε τα πάντα στην διοίκηση κόντρα σε νοοτροπίες και συμφέροντα. 

Δεν είναι λίγο. 

Φεύγω λοιπόν, αποδεικνύοντας πως γίνεται. Πως η αντίληψη πως δεν μπορεί να υπάρξει πρόοδος σε αυτή την χώρα είναι βαθειά οπισθοδρομική και τελικά βολεύει όλους εκτός από αυτούς που θα έπρεπε να είναι στην πρώτη μας προτεραιότητα: Τους φτωχούς, τους ανήμπορους, τους άφωνους. 

Γίνεται πέρα από ιδεολογήματα και ψεύτικες αντιπαραθέσεις. Γίνεται με δουλειά και μεράκι. 

Αυτό χρειαζόμαστε τώρα. 

Σας ευχαριστώ όλους όσους με περιέβαλλαν με αγάπη αυτές τις δύσκολες μέρες. 

Χάρης Θεοχάρης 

Υ.Γ.1 Ο κιτρινισμός έχει φτάσει σε απίστευτα όρια. Έφυγα χωρίς να ζητήσω ούτε 1€ και η αλητεία εφημερίδων που συνεχίζουν να συκοφαντούν έναν απλό, πια, πολίτη είναι αηδιαστική. Έβλεπα καθημερινά την εφημερίδα Δημοκρατία να ξεφτιλίζεται με αυτά που έγραφε για μένα και το δικαιολογούσα καθώς πάλευα με συμφέροντα. Τώρα όμως που ιδιωτεύω ποια η δικαιολογία; 

Υ.Γ.2 Δεν έχω κάνει καμία δήλωση σε κανέναν δημοσιογράφο και ούτε σκοπεύω. Όποιος το παρουσιάζει πως έχει γίνει δήλωση ψεύδεται. 

Υ.Γ.3 Καθώς δεν είμαι πια Κυβερνητικός Αξιωματούχος δεν σκοπεύω να γράφω στην σελίδα αυτή· θα παρακολουθώ όσο μπορώ αυτά που γράφονται". 


Πηγή: Parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ