Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Από 1/8 η έκδοση των εκκαθαριστικών για τον ενιαίο φόρο ακινήτων (ΕνΦΙΑ)

28 Ιουλίου 2014

Από 1/8 η έκδοση των εκκαθαριστικών για τον ενιαίο φόρο ακινήτων (ΕνΦΙΑ)

Από 1/8 η έκδοση των εκκαθαριστικών για τον ενιαίο φόρο ακινήτων (ΕνΦΙΑ)

Από 1/8 η έκδοση των εκκαθαριστικών για τον ενιαίο φόρο ακινήτων (ΕνΦΙΑ)


Από την 1η Αυγούστου θα αρχίσουν σταδιακά να αναρτώνται στο taxisnet τα εκκαθαριστικά του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (Εν.Φ.Ι.Α.), τονίζεται σε ανακοίνωση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Δ.ΗΛΕ.Δ.) του ΥΠΟΙΚ, με την οποία καλούνται και όλοι οι φορολογούμενοι να οριστικοποιήσουν έως και αύριο προσωρινές δηλώσεις Ε9, καθώς μετά τις 11 το πρωί της Τετάρτης 30 Ιουλίου θα «κατέβει» η εφαρμογή για τη δήλωση ακινήτων.Ειδικότερα, ανακοινώνονται τα εξής:

- Η εφαρμογή υποβολής δηλώσεων στοιχείων ακινήτων Ε9 για το έτος 2014 δεν θα είναι διαθέσιμη από την Τετάρτη 30 Ιουλίου στις 11:00 π.μ.

- Προσωρινές δηλώσεις οι οποίες δε θα οριστικοποιηθούν μέχρι τότε, θα διαγραφούν.

- Η ανάρτηση των πράξεων διοικητικού προσδιορισμού Εν.Φ.Ι.Α. στην εφαρμογή υποβολής δηλώσεων στοιχείων ακινήτων Ε9, θα ξεκινήσει σταδιακά από την 1η Αυγούστου.

- Δυνατότητα διόρθωσης των ανωτέρω πράξεων θα δοθεί μετά την ολοκλήρωση των εκκαθαρίσεων Εν.Φ.Ι.Α., με νεότερη ανακοίνωση
http://www.imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ