Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Παράταση για τη δημοσίευση Ισολογισμών στο ΓΕΜΗ έως 10 Ιουλίου

7 Ιουλίου 2014

Παράταση για τη δημοσίευση Ισολογισμών στο ΓΕΜΗ έως 10 Ιουλίου

Παράταση για τη δημοσίευση Ισολογισμών στο ΓΕΜΗ έως 10 Ιουλίου 

Μετά την παρέμβαση του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου, το υπουργείο Ανάπτυξης αποφάσισε την παράταση των προθεσμιών για την καταχώρηση από τις επιχειρήσεις των οικονομικών καταστάσεών τους (ισολογισμός, αποτελέσματα χρήσεως, πίνακας διάθεσης αποτελεσμάτων και έκθεση ελέγχου) στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.).
Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης, «Με τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα, Δευτέρα, οι εταιρείες που δεν πρόλαβαν να καταθέσουν προς δημοσίευση τους ισολογισμούς τους μέχρι τις 10/6, ειδικά για φέτος δεν θα επιβαρυνθούν με πρόστιμα, υπό την προϋπόθεση ότι θα τους καταθέσουν έως τις 10/7/2013».
Υπενθυμίζεται ότι οι επιχειρήσεις, βάσει των σχετικών νόμων, υποχρεούνται να καταχωρήσουν στο Γ.Ε.ΜΗ τις οικονομικές τους καταστάσεις το αργότερο μέχρι Δευτέρα 10 Ιουνίου. Με την τροπολογία του υπουργείου Ανάπτυξης, όμως, δίδεται παράταση ενός μηνός και οι επιχειρήσεις θα μπορούν να καταθέσουν προς δημοσίευση τους ισολογισμούς τους έως και την Τετάρτη 10 Ιουλίου, χωρίς να κινδυνεύουν με πρόστιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ