Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Κλείδωσε το Taxis

15 Ιουλίου 2014

Κλείδωσε το Taxis

Κλείδωσε το Taxis - Φόρος φωτιά 1.300 ευρώ στα εκκαθαριστικά


Κλείδωσε το Taxis - Φόρος φωτιά 1.300 ευρώ στα εκκαθαριστικά
Κλείδωσε τα μεσάνυχτα η εφαρμογή για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, ενώ για άγνωστο λόγο όποιος θέλει να εκτυπώσει το εκκαθαριστικό του δεν μπορεί!


Κλείδωσε το Taxis

Το υπουργείο Οικονομικών έκλεισε την εφαρμογή υποβολής του Ε1, κάτι που έως και σήμερα το πρωί έχει ως αποτέλεσμα οι φορολογούμενοι να μην έχουν καμία πρόσβαση στα στοιχεία δηλώσεων.
Είναι ενδεικτικό πως προς το παρόν δεν υπάρχει καν η δυνατότητα για προβολή των εκκαθαριστικών, αλλά ούτε και η δυνατότητα αποστολής τροποποιητικών δηλώσεων.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων εκτός συστήματος έμειναν περίπου 80.000-100.000 δηλώσεις.
Η πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος θα καταβληθεί κανονικά ως την 31 Ιουλίου 2014, ενώ ο μέσος φόρος ανέρχεται σε 1.300 ευρώ.
Ειδικά για φορολογούμενους με συνολικό οφειλόμενο φόρο εισοδήματος έως 300 ευρώ, η εξόφληση θα πρέπει να γίνει εφ άπαξ έως τις 29 Αυγούστου.

Ανοίγει την Πέμπτη το TAXIS

Από την Πέμπτη θα ανοίξει πάλι το TAXIS για την υποβολή τροποποιητικών και εκπρόθεσμων φορολογικών δηλώσεων.
Όπως δήλωσε στον ΑΘΗΝΑ 984 ο Γενικός Γραμματέας του ΚΕΠΥΟ, Χαράλαμπος Τσαβδάρης, το σύστημα είναι κλειστό από τα μεσάνυχτα, γεγονός που σημαίνει ότι όσοι δεν πρόλαβαν να υποβάλουν δήλωση, ή όσοι θέλουν να κάνουν αλλαγές, θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη.
Υπενθυμίζεται ότι το πρόστιμο για την υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων είναι 100 ευρώ για μισθωτούς και συνταξιούχους και 250 ευρώ για ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες.

http://www.inewsgr.com

Τελευταία άρθρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ