Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Επί τάπητος οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ

22 Αυγούστου 2014

Επί τάπητος οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ

Επί τάπητος οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ

epi-tapitos-oi-allages-ston-enfia

Επί τάπητος οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ


Οι διορθώσεις στον ΕΝΦΙΑ αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο των συναντήσεων που θα έχει σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γκ. Χαρδούβελης με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Επί τάπητος οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ


Ειδικότερα, ο υπουργός Οικονομικών αναμένεται να ενημερώσει τους βουλευτές της Ν.Δ. του Β΄ Θερινού Τμήματος της Βουλής για τις τελικές ρυθμίσεις για τον ΕΝΦΙΑ, αλλά και γενικότερα για τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία.

Παράλληλα, αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί με τον κ. Χαρδούβελη, προκειμένου να του παρουσιάσει τις προτάσεις τις Χαριλάου Τρικούπη για τις αναγκαίες βελτιώσεις στον ενιαίο φόρο ακινήτων και το θέμα των δόσεων για την καταβολή του.
http://www.naftemporiki.gr/
Σημειώνεται ότι κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί το μεσημέρι και με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, προκειμένου να καταθέσει τις προτάσεις του κόμματος για τις ρυθμίσεις στα κόκκινα δάνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ