Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Αυτά είναι τα πρατήρια καυσίμων που δεν σας κλέβουν

12 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτά είναι τα πρατήρια καυσίμων που δεν σας κλέβουν

Αυτά είναι τα πρατήρια καυσίμων που δεν σας κλέβουν
Αυτά είναι τα πρατήρια καυσίμων που δεν σας κλέβουν

Αυτά είναι τα πρατήρια καυσίμων που δεν σας κλέβουν

Τη λίστα με τα πρώτα 1.375 πρατήρια υγρών καυσίμων που έχουν ενταχθεί στο ολοκληρωμένο σύστημα εισροών-εκροών δημοσιεύει το protothema.gr. Η λίστα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα data.gov.gr.

Αυτά είναι τα πρατήρια καυσίμων που δεν σας κλέβουνhttp://data.gov.gr/dataset/45/
Στο σύστημα εισροών-εκροών έχουν ενταχθεί 2.323 πρατήρια, ωστόσο τα 1.375 που περιλαμβάνονται στον κατάλογο είναι τα πρατήρια που έχουν τεθεί σε πλήρη εφαρμογή, αποστέλλουν όλα τα στοιχεία των καυσίμων που διαθέτουν, παραλαμβάνουν και μεταπωλούν στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Με τη λειτουργία του συστήματος εισροών-εκροών επιδιώκεται να αντιμετωπιστεί το λαθρεμπόριο καυσίμων και να δημιουργηθούν συνθήκες ομαλής λειτουργίας της αγοράς προς όφελος των καταναλωτών και της εθνικής οικονομίας.

Σταδιακά, στη λίστα που δημοσιεύεται στο data.gov.gr, θα προστεθούν κι άλλα πρατήρια.

Δείτε τη λίστα με τα πρατήρια τα οποία έχουν ενταχθεί στην εφαρμογή της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και -όπως λένε στο υπουργείο Οικονομικών- αποδεικνύεται με επίσημα στοιχεία ότι δεν σας κλέβουν.Πηγή: newmoney.gr

https://drive.google.com/file/d/0BzfxNc98ZFLobnNzN2wyMjBDTms/edit?usp=sharing

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ