Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Ε9-2014: άνοιγμα εφαρμογής στο gsis-taxisnet

3 Νοεμβρίου 2014

Ε9-2014: άνοιγμα εφαρμογής στο gsis-taxisnet

Ε9-2014: άνοιγμα εφαρμογής στο gsis-taxisnet

Καθυστερήσεις στο άνοιγμα της εφαρμογής για τις τροποποιητικές του Ε9

Ε9-2014: άνοιγμα εφαρμογής στο gsis-taxisnet
Λόγω των καθυστερήσεων, η γ.γ. Δημοσίων Εσόδων έχει ζητήσει τη μετάθεση της διορίας για την υποβολή των τροποποιητικών δηλώσεων.
Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας το νωρίτερο θα ανοίξει το ηλεκτρονικό σύστημα του υπουργείου Οικονομικών για να υποδεχτεί τις τροποποιητικές δηλώσεις του Ε9.

Ε9-2014: άνοιγμα εφαρμογής στο gsis-taxisnet

Ε9-2014: άνοιγμα εφαρμογής στο gsis-taxisnet


Λόγω της καθυστέρησης, η γενική γραμματεία Δημοσίων Εσόδων έχει ήδη εισηγηθεί στο υπουργείο Οικονομικών να δοθεί παράταση για την υποβολή των τροποποιητικών δηλώσεων και πέραν της διορίας της 30ης Νοεμβρίου.

Μέσω της ίδιας εφαρμογής θα μπορούν επίσης οι ιδιοκτήτες κενών μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων, στους οποίους δεν έγινε έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ, λόγω λαθών στα στοιχεία του Ε9, να κάνουν τις απαραίτητες διορθώσεις ώστε να κερδίσουν τη μείωση του φόρου.

Όπως ενημερώθηκαν οι λογιστές σε ημερίδα που έγινε το Σάββατο, παρουσία της γ.γ. Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαΐδου, η εκκαθάριση των δηλώσεων και η διόρθωση των λαθών θα γίνεται αυτόματα.

http://www.skai.gr

Σχετικά Άρθρα
τροποποιητικές δηλώσεις, Ε9, υπουργείο Οικονομικών, γενική γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, gsis, taxisnet.gr,

2015 τα τέλη κυκλοφορίας στο Taxisnet





Δεν έχω έκπτωση στο εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ. Τι κάνω; Τροποποιητική
δήλωση Ε9 μέσω gsis / taxisnet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ