Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Μητρόπουλος: Θα μειώσουν την κατώτατη σύνταξη στα 320 ευρώ

4 Δεκεμβρίου 2014

Μητρόπουλος: Θα μειώσουν την κατώτατη σύνταξη στα 320 ευρώ

Μητρόπουλος: Θα μειώσουν την κατώτατη σύνταξη στα 320 ευρώ
Μητρόπουλος: Θα μειώσουν την κατώτατη σύνταξη στα 320 ευρώ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί την κυβέρνηση να μην μειώσει στα 320 ευρώ την κατώτατη σύνταξη, από 487 ευρώ που είναι σήμεραΜητρόπουλος: Γενοκτονία αν μειωθεί η σύνταξη στα 320 ευρώ

Μητρόπουλος: Θα μειώσουν την κατώτατη σύνταξη στα 320 ευρώ«Να μην τολμήσει τη μείωση των κατώτατων συντάξεων που είναι οι μικρότερες σε όλη την Ευρώπη» καλεί την κυβέρνηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, αναφερόμενος στις πληροφορίες αναφορικά με το email που έστειλε η ελληνική πλευρά στην τρόικα στις 29 Νοεμβρίου.Σύμφωνα με τον κ. Μητρόπουλο, η κυβέρνηση ανακοίνωσε την απόφασή της να μειώσει στα 320 ευρώ την κατώτατη σύνταξη, από 487 ευρώ που είναι σήμερα, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα καταργήσει το ΕΚΑΣ για όσους συνταξιοδοτούνται με την κατώτατη σύνταξη.

«Αν ισχύσει η δέσμευση αυτή, που ισοδυναμεί με ειλωτεία των συνταξιούχων μας, όσοι βγαίνουν στη σύνταξη με τις ελάχιστες προϋποθέσεις των 15 ή 20 χρόνων (4.500-6.000 ΗΑ) θα λαμβάνουν μόνο το αναλογικό (οργανικό) τμήμα της κατώτατης σύνταξης που αντιστοιχεί μόνο σε εισφορές και ανέρχεται σήμερα στα 320 €», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής, προσθέτοντας πως η πρόθεση αυτή οδηγεί σε γενοκτονία τους συνταξιούχους και «στοχεύει στους προλεταρίους της σύνταξης, στους παρίες της μνημονιακής καταστροφικής πολιτικής».

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Μητρόπουλος καλεί την κυβέρνηση «να μην τολμήσει τη μείωση των κατώτατων συντάξεων που είναι οι μικρότερες σε όλη την Ευρώπη» και «να σταματήσει κάθε πολιτική που εξαθλιώνει τους περήφανους συνταξιούχους μας και οδηγεί σε κατάρρευση τα Ασφαλιστικά Ταμεία».
http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ