Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Καμία ρήξη με την Ελλάδα, λέει ο Μοσκοβισί

28 Ιανουαρίου 2015

Καμία ρήξη με την Ελλάδα, λέει ο Μοσκοβισί

Καμία ρήξη με την Ελλάδα, λέει ο Μοσκοβισί
Καμία ρήξη με την Ελλάδα, λέει ο Μοσκοβισί
Καμία ρήξη με την Ελλάδα, λέει ο ΜοσκοβισίΑπέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει οποιαδήποτε "ρήξη" ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τις νέες ελληνικές αρχές, ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα "Le Parisien".


Καμία ρήξη με την Ελλάδα, λέει ο Μοσκοβισί

Η Κομισιον και η ΕΕ είναι διατεθειμένες να έχουν λιγότερο παρεμβατικές ανταλλαγές απ' ό,τι στο παρελθόν, πιο ευέλικτες μορφές συνεργασίας με την Αθήνα εξήγησε ο Ευρωπαίος επίτροπος και συμπλήρωσε
"Αυτό που θέλουμε οι μεν και οι δε είναι μια Ελλάδα που ανακάμπτει, που δημιουργεί ανάπτυξη και θέσεις εργασίας, που μειώνει τις ανισότητες, που μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του χρέους της και που παραμένει στη ζώνη του ευρώ".

"Το ήδη υφιστάμενο πρόγραμμα αρωγής προς την Ελλάδα παρατάθηκε κατά δύο μήνες. Πρέπει να το αξιολογήσουμε. Θα δούμε μαζί με την ελληνική κυβέρνηση σε ποιες συνθήκες θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην αξιολόγηση αυτή, παραμένοντας πάντα στο πλευρό της Ελλάδας", εξήγησε ο σοσιαλιστής πρώην υπουργός του προέδρου Φρανσουά Ολάντ.

Σε αντίστοιχο ύφος ήταν και η συνέντευξη του Πιερ Μοσκοβισί στην ιταλική εφημερίδα "Corriere della sera" όπου υποστήριξε ότι η Ελλάδα δεν εκπέμπει μηνύματα αστάθειας και ότι η θέση της θα παραμείνει στην ευρωζώνη. Πρόσθεσε επίσης ότι θέλει να συζητήσει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όχι για το ποιος είναι ο στόχος του, αλλά πως θέλει να τον πετύχει. "Θα αντιμετωπίσουμε με σαφή τρόπο, με τον Αλέξη Τσίπρα, το θέμα του χρέους" δηλωσε χαρακτηριστικά ο Γάλλος πολιτικός.

Για το θέμα της μερικής διαγραφής του χρέους ο Ευρωπαίος επίτροπος εκτίμησε ότι είναι πολύ νωρίς για να γίνει μια τέτοια συζήτηση αποασφηνίζοντας ότι ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις.

"Περιμένουμε, η ελληνική κυβέρνηση να εκφράσει τη βούλησή της, να πει με ποιον τρόπο εννοεί να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της, η πλειοψηφία να παρουσιάσει τις ξεκάθαρες αποφάσεις της. Συγχαίρουμε τον κ. Τσίπρα και τους υπουργούς του. Μαζί, πρόκειται να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις, με κοινούς στόχους" καταλήγει ο Πιερ Μοσκοβισί.
http://www.megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ