Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Αν χρειαστεί θα πάμε και στη δραχμή

20 Ιανουαρίου 2015

Υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Αν χρειαστεί θα πάμε και στη δραχμή

Υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Αν χρειαστεί θα πάμε και στη δραχμή

Δείτε τις δηλώσεις του υποψηφίου Κοζάνης Γ. Χιωτίδη - Μίλησε και για δημοψήφισμα - Έντονη αντίδραση από τη ΝΔ

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν στη Νέα Δημοκρατία οι δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη Γιώργου Χιωτίδη περί επιστροφή της χώρας μας στη δραχμή.Υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Αν χρειαστεί θα πάμε και στη δραχμή


Σε δηλώσεις του εκπομπή στο FLASH TV της Κοζάνης ο κ. Χιωτίδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της παύσης πληρωμών, δημοψηφίσματος, αλλά και επιστροφής της δραχμής, σε περίπτωση που κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

«Aν χρειαστεί να πάμε για δημοψήφισμα, θα πάμε για δημοψήφισμα, αν χρειαστεί να κάνουμε παύση πληρωμών θα κάνουμε παύση πληρωμών. Κι αν χρειαστεί προκειμένου να σκοτώσουμε το μισό πληθυσμό της χώρας, θα πάμε και στη δραχμή. Τελεία και παύλα», ανέφερε χαρακτηριστικά τονίζοντας μάλιστα ότι με τη μετάβαση στη δραχμή ο κόσμος θα έχει τεράστιο ζήτημα για 1-2 χρόνια.
«Εδώ μιλάμε για μια θήλεια που μας έχουν βάλει στο λαιμό για 50 χρόνια», πρόσθεσε.

Έντονη ήταν η αντίδραση της ΝΔ η οποία σχολίασε τις δηλώσεις Χιωτίδη, παραθέτοντας τα όσα είπε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας στη δημοσιότητα το σύνδεσμο με το σχετικό βίντεο και καλώντας τον κ. Σκουρλέτη, να το «μοντάρει» όπως θέλει.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Ο κ. Χιωτίδης ανέφερε "εάν χρειαστεί να πάμε για δημοψήφισμα θα πάμε... εάν χρειαστεί να κάνουμε παύση πληρωμών, θα κάνουμε. Τελεία και παύλα".

"Και εάν χρειαστεί", προσθέτει ο υποψήφιος βουλευτής, "προκειμένου να σκοτώσουμε το μισό πληθυσμό της χώρας, θα πάμε και στη δραχμή".

"Με αυτή την έννοια το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ είναι απολύτως σωστό", καταλήγει ο κ. Χιωτίδης.

Τώρα ας το μοντάρει όπως θέλει ο κ. Σκουρλέτης».


http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ