Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Ανοικτή η εφαρμογή του ΕΝΦΙΑ και Ε9 2015

22 Ιανουαρίου 2015

Ανοικτή η εφαρμογή του ΕΝΦΙΑ και Ε9 2015

Ανοικτή η εφαρμογή του ΕΝΦΙΑ και Ε9 2015

Ανοικτή και πάλι η εφαρμογή του ΕΝΦΙΑ
Ανοικτή η εφαρμογή του ΕΝΦΙΑ και Ε9 2015
Στη διάθεση του κοινού τέθηκε και πάλι η εφαρμογή για την υποβολή των αρχικών και τροποποιητικών δηλώσεων του ΕΝΦΙΑ καθώς η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων ολοκλήρωσε την εκκαθάριση και των τελευταίων δηλώσεων του φόρου ακινήτων που είχαν απομείνει σε εκκρεμότητα.

Ανοικτή η εφαρμογή του ΕΝΦΙΑ και Ε9 2015

Ανοικτή η εφαρμογή του ΕΝΦΙΑ και Ε9 2015Για όσες εκ των δηλώσεων έχει προκύψει πρόσθετος φόρος, αυτός θα πρέπει να καταβληθεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου χωρίς τη δυνατότητα δόσεων.
Μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να ενεργοποιηθεί και το σύστημα που θα επιτρέψει τη δήλωση των μεταβολών που επήλθαν στην ακίνητη περιουσία μετά την 01/01/2015.
Με βάση τον νέο νόμο, αγοραπωλησίες και λοιπές μεταβιβάσεις που πραγματοποιούνται μέσα στο 2015, πρέπει να δηλώνονται μέσα σε έναν μήνα από την ημερομηνία της συναλλαγής.
ΕΝΦΙΑ, ENFIA, 2015, τροποποιητικές δηλώσεις, ε9, Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων,
ΕΝΦΙΑ, ENFIA, 2015, τροποποιητικές δηλώσεις, ε9, Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων, 
http://www.naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ