Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Λαφαζάνης: Διακοπή κάθε ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ

28 Ιανουαρίου 2015

Λαφαζάνης: Διακοπή κάθε ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ

Λαφαζάνης: Διακοπή κάθε ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ
lafazanis-diakopi-kathe-idiotikopoiisis-tis-dei
Η ΔΕΗ θα επανέλθει στο δημόσιο ως δημόσια επιχείρηση η οποία θα λειτουργήσει σε όφελος της ανάπτυξης και με κριτήρια αποκλειστικά παραγωγικά και περιβαλλοντικά.

Την διακοπή κάθε ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ ΔΕΗ-14,31% εξήγγειλε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Π. Λαφαζάνης, μιλώντας στο Mega.Λαφαζάνης: Διακοπή κάθε ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ

Όπως είπε, «η ΔΕΗ θα επανέλθει στο δημόσιο ως δημόσια επιχείρηση η οποία θα λειτουργήσει σε όφελος της ανάπτυξης και με κριτήρια αποκλειστικά παραγωγικά και περιβαλλοντικά».

Θα είναι μία καινούρια ΔΕΗ που θα βοηθήσει σημαντικά την ανάγκη να προχωρήσει η χώρα σε παραγωγική ανασυγκρότηση, πρόσθεσε.

Ερωτηθείς πώς θα προσέλθει η κυβέρνηση στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης δεδομένου ότι τέτοιες προαναγγελίες μπορεί να δυναμιτίσουν τις σχέσεις με τους εταίρους, ο κ. Λαφαζάνης διερωτήθηκε: «Από ποιον αξιολογούμεθα; Από την τρόικα ή από τον ελληνικό λαό;». «Είμαστε στη θέση αυτή εξαιτίας του λαού, από τους αγώνες και την ψήφο του. Σε αυτόν θα λογοδοτήσουμε», κατέληξε.
http://www.naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ