Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: "Φέρτε το νέο σχέδιο μέχρι την Τετάρτη"

6 Φεβρουαρίου 2015

Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: "Φέρτε το νέο σχέδιο μέχρι την Τετάρτη"

Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: "Φέρτε το νέο σχέδιο μέχρι την Τετάρτη"

2015, Eurogroup, εκτακτη, ελλαδα, ευρω, Ευρώπη, IMF, troika, Βαρουφακης, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ελλαδα, ευρω, Ευρώπη, ΣΥΡΙΖΑ, Σόιμπλε, υπουργείο Οικονομικών, χρέος,
Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: "Φέρτε το νέο σχέδιο μέχρι την Τετάρτη"

Και στο G20 το ελληνικό ζήτημα - Αμετακίνητος ο Σόιμπλε: Απορρίπτει το πρόγραμμα-γέφυρα Βαρουφάκη


Η νέα ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να παρουσιάσει τα σχέδιά της σχετικά με το πρόβλημα του χρέους της πριν το έκτακτο Eurogroup που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Βόφγκανγκ Σόιμπλε Μάρτιν Γιέγκερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ

Έκτακτο Eurogroup για την Ελλάδα στις 11.2.2015


Handelsblatt: Αποχώρηση από την τρόικα εξετάζει η ΕΚΤ, πιθανώς και το ΔΝΤ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Εσφαλμένες ερμηνείες τα δημοσιεύματα για ανταλλαγή ομολόγων και όχι κούρεμα

Βαρουφάκης στους FT: Τέλος στο αίτημα για διαγραφή χρέους

Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: "Φέρτε το νέο σχέδιο μέχρι την Τετάρτη"

Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: "Φέρτε το νέο σχέδιο μέχρι την Τετάρτη"


«Είναι απολύτως "ανοιχτό" τι θα συμβεί μετά το τέλος του τρέχοντος προγράμματος διάσωσης» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος και τόνισε πως το ζήτημα της Ελλάδας θα συζητηθεί και στη συγκέντρωση των G20 στην Κωνσταντινούπολη που θα πραγματοποιηθεί στις 9-10 Φεβρουαρίου και θα παρευρεθούν υπουργοί Οικονομικών και κεντρικοί τραπεζίτες.

Η Γερμανία θέλει από την Ελλάδα να παρουσιάσει μια στρατηγική για τα προβλήματα του χρέους της στους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης, κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup.

Oι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης αναμένεται να συναντηθούν εκτάκτως την ερχόμενη Τετάρτη για να συζητήσουν το ζήτημα της Ελλάδας στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη μέρα. (Διαβάστε περισσότερες οικονομικές ειδήσεις από το newmoney.gr εδώ)

Για τον κίνδυνο να καταστραφούν όλα όσα έχουν επιτευχθεί, αν ακυρωθούν οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα επανέλαβε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μιλώντας χθες το βράδυ στο πρώτο κανάλι της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD, σημειώνοντας ότι κατά τη χθεσινή του συνάντηση με τον Γιάνη Βαρουφάκη «δεν μπορέσαμε να γεφυρώσουμε τις διαφορές μας».


Αμετακίνητος ο Σόιμπλε: Απορρίπτει το πρόγραμμα-γέφυρα Βαρουφάκη


Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών απέρριψε, στο μεταξύ, την ιδέα ενός προγράμματος που θα χρησιμεύσει ως γέφυρα και διευκρίνισε ότι δεν τον απασχολεί πώς θα ονομάζεται ο μηχανισμός ελέγχου του προγράμματος, υπογραμμίζοντας πάντως ότι μόνο με τους τρεις θεσμούς (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ΕΚΤ, ΔΝΤ) μπορεί να γίνει η διαπραγμάτευση.

«Όλος ο ΕΜΣ και ο EFSF είναι ένα πρόγραμμα - γέφυρα. Αλλά γι’ αυτό η Ελλάδα έχει δεσμευθεί να κάνει κάποια συγκεκριμένα βήματα προκειμένου να διαλύσει τις βάσεις της οικονομικής δυσπραγίας», τόνισε ο κ. Σόιμπλε, σε έκτακτη εκπομπή που προβλήθηκε χθες το βράδυ. Θύμισε ακόμη ότι λίγο πριν από τα Χριστούγεννα το πρόγραμμα παρατάθηκε ως το τέλος Φεβρουαρίου, έπειτα από αίτημα της Ελλάδας, επειδή δεν ήταν σε θέση να εκπληρώσει τους όρους για την τελευταία δόση. «Η Ελλάδα πρέπει να εκπληρώσει μόνο αυτό που είναι μέρος του προγράμματος εδώ και δύο χρόνια. Τότε θα εκταμιευθεί η δόση. Αλλά χωρίς αυτό, θα επρόκειτο για αλλαγή του προγράμματος και θα έπρεπε να δώσει έγκριση η Βουλή», δήλωσε ο κ. Σόιμπλε και εξήγησε ότι ούτως ή άλλως δεν θα υπέβαλλε τέτοιο αίτημα στη Βουλή, καθώς το θεωρεί λάθος. (Διαβάστε εδώ περισσότερα)
http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ