Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Λαβρόφ: Θα εξετάσουμε ενδεχόμενο αίτημα για βοήθεια στην Ελλάδα

11 Φεβρουαρίου 2015

Λαβρόφ: Θα εξετάσουμε ενδεχόμενο αίτημα για βοήθεια στην Ελλάδα

Λαβρόφ: Θα εξετάσουμε ενδεχόμενο αίτημα για βοήθεια στην Ελλάδα

Την πρόθεση της ρωσικής κυβέρνησης να εξετάσει ενδεχόμενο αίτημα της Ελλάδας για βοήθεια εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Σεργκέι Λαβρόφ, μετά τη συνάντησή του με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Κοτζιά στη Μόσχα.Λαβρόφ: Θα εξετάσουμε ενδεχόμενο αίτημα για βοήθεια στην Ελλάδα

O κ. Κοτζιάς χαρακτήρισε τη Ρωσία «την πιο δημοφιλή χώρα στην Ελλάδα» αλλά και τη νέα ελληνική κυβέρνηση ως τη δημοφιλέστερη από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, καθώς, όπως είπε, συγκεντρώνει υποστήριξη του 72% των πολιτών της χώρας.

Ωστόσο, εξέφρασε την ανησυχία του για την αποσταθεροποίηση της κατάστασης στην Ευρώπη επισημαίνοντας:
«Βλέπουμε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο κέντρο της αποσταθεροποίησης. Η Ελλάδα θέλει να εξηγήσει στους εταίρους της ότι όλα τα προβλήματα θα πρέπει να επιλυθούν μέσω της διπλωματίας, μέσω των διαπραγματεύσεων. Διαφορετικά, θα αντιμετωπίσουμε μια ανθρωπιστική κρίση»
Παράλληλα, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τη Ρωσία για τη σταθερή της θέση υπέρ της Κύπρου υπογραμμίζοντας ότι «η σχέση μας με τη Ρωσία είναι μια σχέση ειλικρινούς φιλίας».

Στην κοινή τους συνέντευξη Τύπου, οι δύο υπουργοί μεταξύ άλλων επεσήμαναν ότι μία συμφωνία για την κρίση στην Ουκρανία θα πρέπει να προσατεύει τα δικαιώματα όλων των πολιτών που ζουν στη χώρα.

Ο Λαβρόφ τόνισε ότι η Ρωσία εκτιμά την «εποικοδομητική» θέση της Ελλάδας αναφορικά με τις σχέσεις Μόσχας και ΕΕ, μετά και τις κυρώσεις στη Μόσχα για την ουκρανική κρίση.

http://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ