Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Λευκός Οίκος : «Σημαντικό» η Ελλάδα να συνεργαστεί με ΕΕ και ΔΝΤ

5 Φεβρουαρίου 2015

Λευκός Οίκος : «Σημαντικό» η Ελλάδα να συνεργαστεί με ΕΕ και ΔΝΤ

Λευκός Οίκος : «Σημαντικό» η Ελλάδα να συνεργαστεί με ΕΕ και ΔΝΤ

IMF, elleima, mnimonio, europe, ΔΝΤ, ΕΕ, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ελλαδα, ελλειμα, χρέος, ΗΠΑ,
Λευκός Οίκος : «Σημαντικό» η Ελλάδα να συνεργαστεί με ΕΕ και ΔΝΤ

Ερωτηθείς για την πρόσφατη τοποθέτηση Ομπάμα κατά της άσκησης πίεσης σε κράτη όπως η Ελλάδα, αμερικανός αξιωματούχος σημείωσε πως η Ουάσιγκτον έχει συμβουλεύσει την Αθήνα να συνεργαστεί με τους εταίρους της και το ΔΝΤ. τα σχόλια έγιναν κατά τη διάρκεια ενημέρωσης για την επίσκεψη του αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν σε Βρυξέλλες και Βερολίνο.Λευκός Οίκος : «Σημαντικό» η Ελλάδα να συνεργαστεί με ΕΕ και ΔΝΤ

Λευκός Οίκος : «Σημαντικό» η Ελλάδα να συνεργαστεί με ΕΕ και ΔΝΤ

«Πιστεύουμε ότι στην περίπτωση της Ελλάδας είναι πολύ σημαντικό για την ελληνική κυβέρνηση να συνεργαστεί με τους Ευρωπαίους εταίρους της, καθώς και με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο» δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης αξιωματούχος του Λευκού Οίκου, εν μέσω διαπραγματεύσεων μεταξύ της νέας ελληνικής κυβέρνησης και των ευρωπαίων εταίρων της.

Ερωτηθείς για την πρόσφατη τοποθέτηση Ομπάμα κατά της άσκησης πίεσης σε κράτη όπως η Ελλάδα, που έχουν ήδη υποστεί μεγάλες συνέπειες από τη λιτότητα, ο αμερικανός αξιωματούχος σημείωσε πως η Ουάσιγκτον έχει συμβουλεύσει την Αθήνα να συνεργαστεί με τους εταίρους της και το ΔΝΤ.

Συμπλήρωσε πως οι ΗΠΑ «για πολλά χρόνια» υποστηρίζουν στο G20 «ότι είναι σημαντικό να έχουμε έμφαση στην ανάπτυξη και στην απασχόληση», προσθέτοντας όμως ότι «τώρα πρέπει να καταλάβουμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό».

Οι δηλώσεις του αμερικανού αξιωματούχου έγιναν κατά τη διάρκεια ενημέρωσης για την επίσκεψη του αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν σε Βρυξέλλες και Βερολίνο.

Το ελληνικό οικονομικό ζήτημα αναμένεται να συζητηθεί στις συναντήσεις που θα έχει ο κ. Μπάιντεν με τις ηγεσίες των Βρυξελλών και της Γερμανίας, καθώς και στη συνάντηση του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα με τη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, στο Λευκό Οίκο, την ερχόμενη Δευτέρα.


Πηγή: http://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ