Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Παράταση της δανειακής σύμβασης «κατά μερικούς μήνες» θα ζητήσει η Ελλάδα

18 Φεβρουαρίου 2015

Παράταση της δανειακής σύμβασης «κατά μερικούς μήνες» θα ζητήσει η Ελλάδα

Παράταση της δανειακής σύμβασης «κατά μερικούς μήνες» θα ζητήσει η Ελλάδα


Eurogroup, ΕΚΤ, ελλαδα, ευρω, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ευρωπαϊκων, Ευρώπη, ΣΟΙΜΠΛΕ, ΤΧΣ,
Παράταση της δανειακής σύμβασης «κατά μερικούς μήνες» θα ζητήσει η Ελλάδα
«Οφείλουμε να παρατείνουμε τη δανειακή σύμβαση κατά μερικούς μήνες για να έχουμε αρκετή σταθερότητα, ώστε να μπορέσουμε να διαπραγματευθούμε μια νέα συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ευρώπη» είπε από τις Βρυξέλλες ο κ. Βαρουφάκης (φωτ. αρχείου).

Δείτε ακόμα
Washington Post "H Ιταλία και όχι η Ελλάδα είναι η ωρολογιακή βόμβα της Ευρώπης" 
Ελλάδα-Ευρώπη: Συμφωνία με βάση το σχέδιο ΜοσκοβισίΠαράταση της δανειακής σύμβασης «κατά μερικούς μήνες» θα ζητήσει η Ελλάδα


Παράταση της δανειακής σύμβασης «κατά μερικούς μήνες» θα ζητήσει η Ελλάδα

Την παράταση της δανειακής σύμβασης κατά μερικούς μήνες θα ζητήσει η Αθήνα, όπως δήλωσε χθες τη νύχτα, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, ενώ με σημερινές του δηλώσεις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης διευκρίνισε ότι το αίτημα θα κατατεθεί σήμερα από την κυβέρνηση.

Eurogroup, ΕΚΤ, ελλαδα, ευρω, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ευρωπαϊκων, Ευρώπη, ΣΟΙΜΠΛΕ, ΤΧΣ,
ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης
«Οφείλουμε να παρατείνουμε τη δανειακή σύμβαση κατά μερικούς μήνες για να έχουμε αρκετή σταθερότητα, ώστε να μπορέσουμε να διαπραγματευθούμε μια νέα συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ευρώπη» ανέφερε συγκεκριμένα ο Γ. Βαρουφάκης, μιλώντας στο δημόσιο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ZDF.

Ο ίδιος σημείωσε ότι για την παράταση αυτή θα υπάρξουν «προφανώς τρεις ή τέσσερις προϋποθέσεις», αποφεύγοντας να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.


Παράταση της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης ζητεί η Αθήνα

Ερωτηθείς σχετικά με το πότε θα κατατεθεί το αίτημα για παράταση της δανειακής σύμβασης, ο κ. Σακελλαρίδης σημείωσε από την πλευρά του ότι αυτό «θα γίνει σήμερα» και υπογράμμισε τη βούληση της κυβέρνησης να βρεθεί λύση το συντομότερο δυνατό.

«Η ελληνική πλευρά καταθέτει μία πρόταση που μπορεί να δώσει διέξοδο στις διαπραγματεύσεις ώστε να καταλήξουμε σύντομα σε μία λύση», ανέφερε μιλώντας στον Ant1.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι αυτό που επιδιώκει η κυβέρνηση είναι μέσα στο χρονικό αυτό διάστημα της παράτασης να ληφθούν μέτρα 
  • αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης,
  •  να υπάρξει ένα εθνικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων, αλλά και 
  • η δυνατότητα μιας δημοσιονομικής χαλάρωσης σε σχέση με τα πρωτογενή πλεονάσματα.

Ο κ. Σακελλαρίδης τόνισε ότι η αίτηση παράτασης θα στηριχθεί στο κείμενο Μοσκοβισί, ενώ ξεκαθάρισε ότι «δεν θα παγώσει το πρόγραμμα της κυβέρνησης».

Απαντώντας τέλος στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών που προεξόφλησε απόρριψη της πρότασης σημείωσε ότι «οι διαπραγματεύσεις δεν γίνονται μέσω δηλώσεων, αλλά σε κλειστές αίθουσες με συζητήσεις».
http://www.naftemporiki.gr
ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Eurogroup, ΕΚΤ, ελλαδα, ευρω, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ευρωπαϊκων, Ευρώπη, ΣΟΙΜΠΛΕ, ΤΧΣ,  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ