Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί S&P: Λιγότερο επικίνδυνο από το 2012 ένα Grexit

19 Φεβρουαρίου 2015

S&P: Λιγότερο επικίνδυνο από το 2012 ένα Grexit

S&P: Λιγότερο επικίνδυνο από το 2012 ένα Grexit

grexit, ελλαδα, χρέος, Ελλάδα - οικονομική επικαιρότητα, Ευρωζώνη, ευρω, Ευρώπη, Ευρωπαϊκού Μηχανισμού
grexit, ελλαδα, χρέος, Ελλάδα - οικονομική επικαιρότητα, Ευρωζώνη, ευρω, Ευρώπη, Ευρωπαϊκού Μηχανισμού 

Μικρός εκτιμάται ότι θα είναι ο αντίκτυπος για τα υπόλοιπα κράτη – μέλη

Ο αναλυτής πιστώσεων της S&P Μόριτς Κρέμερ σημειώνει πως οι δεσμοί της Ελλάδας με τις χρηματαγορές έχουν μειωθεί επαρκώς ώστε να καθίσταται λιγότερο πιθανή μια περιορισμένη άμεση μετάδοση.S&P: Λιγότερο επικίνδυνο από το 2012 ένα Grexit

S&P: Λιγότερο επικίνδυνο από το 2012 ένα Grexit

Μια έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα ήταν λιγότερο επικίνδυνη οικονομικά για τα υπόλοιπα κράτη - μέλη απ' ό,τι θα ήταν το 2012, υποστηρίζει η Standard & Poor's, εξηγώντας πως πλέον είναι περισσότερο εύρωστη η αρχιτεκτονική διάσωσης που διαθέτει η νομισματική ένωση.

Μετά το 2012, οι διαμορφωτές της πολιτικής έχουν εισαγάγει τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας, ο οποίος μπορεί να στηρίξει οικονομικά τα κράτη της Ευρωζώνης που θα δεχθούν πίεση από την αγορά έπειτα από ένα Grexit, αναφέρει σε έκθεσή του ο διεθνής οίκος αξιολόγησης.

Ο αναλυτής πιστώσεων της S&P Μόριτς Κρέμερ σημειώνει επίσης πως οι δεσμοί της Ελλάδας με τις χρηματαγορές έχουν μειωθεί επαρκώς ώστε να καθίσταται λιγότερο πιθανή μια περιορισμένη άμεση μετάδοση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το οικονομικό βάρος μιας εξόδου για τα υπόλοιπα 18 κράτη - μέλη της Ευρωζώνης θα ήταν μέτριο και θα απορροφούνταν σε διάστημα δεκαετιών.
http://www.naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ