Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Tσίπρας: Ηλθε η ώρα για τις μεταρρυθμίσεις

27 Φεβρουαρίου 2015

Tσίπρας: Ηλθε η ώρα για τις μεταρρυθμίσεις

Tσίπρας: Ηλθε η ώρα για τις μεταρρυθμίσεις


tsipras, ΣΥΡΙΖΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ, μεταρρυθμισεις, μετρα, ελλαδα, οικονομικά νέα,
Η Ελλάδα πέρασε ένα δύσκολο κάβο και ήλθε η ώρα για τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος και καμιά κυβέρνηση δεν επεδίωξε ,γιατί υπήρχαν δεσμεύσεις με ισχυρά συμφέροντα, τόνισε σε συνέντευξή του στο Euronews ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
Tσίπρας στο Euronews: Ηλθε η ώρα για τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: tsipras, ΣΥΡΙΖΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ, μεταρρυθμισεις, μετρα, ελλαδα, οικονομικά νέα, 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΟΛ.1107/14.4.2014 Υποβολή τροποποιητικών περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ
ΥΠΟΙΚ: Δεν αποκλείεται κάποια μικρή αλλαγή του ΦΠΑ
mnimonio, Βαρουφακης, ευρω, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ευρωπαϊκων, Ευρώπη, μνημονιο, υπουργείο Οικονομικών,
Η κυβέρνηση εξηγεί γραμμή γραμμή την συμφωνία με τους θεσμούς

 Tσίπρας: Ηλθε η ώρα για τις μεταρρυθμίσεις

«Αποδείχτηκε ότι η Ευρώπη μπορεί να προχωράει όταν υπάρχει πολιτική βούληση. Να υπερβαίνει αδιέξοδα, να αναζητά άλλους δρόμους για την ανάπτυξη. Να βάζει σε προτεραιότητα το κοινό μέλλον των ευρωπαϊκών λαών», τόνισε, επίσης, ο κ. Τσίπρας.

Tσίπρας: Ηλθε η ώρα για τις μεταρρυθμίσεις

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στην ψήφιση του ελληνικού προγράμματος από το γερμανικό κοινοβούλιο, τονίζοντας ότι έδωσε σήμερα, ψήφο εμπιστοσύνης στην Ευρώπη.

«Χαιρετίζουμε την ψήφο των γερμανών συναδέλφων μας ως πολιτική πράξη λογικής και δημοκρατίας. Ως πράξη επικύρωσης του διπλού σεβασμού που μας χαρακτηρίζει. Από τη μια στους κοινούς κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης, όπως διατυπώνονται στις Συνθήκες, και, από την άλλη, στην αρχή της λαϊκής κυριαρχίας, όπως αυτή εκφράζεται με την ψήφο των λαών στα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης», είπε ο κ. Τσίπρας.

Αναφέρθηκε και στην κυβέρνησή του, λέγοντας ότι η Ευρώπη έχει πλέον αναγνωρίσει ότι η Ελλάδα γύρισε σελίδα, ενώ υπογράμμισε πως η «νέα κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, με τη διαρκή και αμείωτη στήριξη της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας, ξεκινάει τη μεταρρυθμιστική προσπάθεια για ν' αλλάξει την Ελλάδα, όπως είχαμε δεσμευτεί προεκλογικά».

Μιλώντας για τις προτεραιότητές του στην μεταρρυθμιστική αυτή προσπάθεια,ο κ. Τσίπρας είπε:


«Ξεκινάμε τον αδυσώπητο αγώνα για την αποκατάσταση της φορολογικής και κοινωνικής δικαιοσύνης και την παράλληλη αύξηση των δημόσιων εσόδων. Η πολιτική μας βούληση να πληρώσουν το μερίδιό τους όσοι δεν πλήρωναν μέχρι τώρα γίνεται πράξη, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση μιας νέας φορολογικής συνείδησης στους πολίτες.Οικοδομούμε μια αποτελεσματική δημόσια διοίκηση, με σεβασμό στον πολίτη και τους φόρους που πληρώνει».

Έκανε δε λόγο για πολλά, μικρά και μεγάλα καρτέλ κατεστημένων συμφερόντων που επιχειρούν, ακόμα και σήμερα, να ελέγξουν τη δημόσια διοίκηση και την οικονομία, τα οποία, όπως είπε, θα σπάσουν.

«Η αξιοκρατία, η διαφάνεια, οι ίσες ευκαιρίες παντού, με την αρμόζουσα κοινωνική ευαισθησία, όπως και το κράτος δικαίου θα είναι το σήμα κατατεθέν της Ελλάδας του αύριο.Ξεκινάμε τη σκληρή δουλειά για ν' αλλάξουμε την Ελλάδα σε μια Ευρώπη που αλλάζει πορεία» http://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ