Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Ακύρωση των αυξήσεων της ΔΕΗ

16 Μαρτίου 2015

Ακύρωση των αυξήσεων της ΔΕΗ

Ακύρωση των αυξήσεων της ΔΕΗ

ΔΕΗ, ενεργεια, τιμολογιο, αυξησεις, λογαριασμο, κοινωνικο, ΣΥΡΙΖΑ,

Λαφαζάνης: Θα ακυρώσω την αύξηση στα τιμολόγια ηλεκτρικού από τη ΡΑΕ

Με δήλωσή του, ο κ. Λαφαζανης καλεί τη ΡΑΕ να επανεξετάσει την απόφασή της και δήλωσε ότι σε κάθε περίπτωση θα εξαντλήσει όλους τους τρόπους για την ακύρωση των αυξήσεων.
ετικέτες:

ΔΕΗ, ενεργεια, τιμολογιο, αυξησεις, λογαριασμο, κοινωνικο, ΣΥΡΙΖΑ,


Ακύρωση των αυξήσεων της ΔΕΗ

Την ακύρωση των αυξήσεων στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος που αποφάσισε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) με την αύξηση του Ειδικού Τέλους Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων (ΕΤΜΕΑΡ) προαναγγέλλει ουσιαστικά με δήλωσή του ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ακύρωση των αυξήσεων της ΔΕΗ

Στη δήλωσή του, ο κ. Λαφαζανης καλεί τη ΡΑΕ να επανεξετάσει την απόφασή της, τονίζοντας ότι σε κάθε περίπτωση θα εξαντλήσει όλους τους τρόπους για την ακύρωση των αυξήσεων.

«Η απόφαση της ΡΑΕ, που ελήφθη στις 30/12/2014 σε συμπαιγνία με την προηγούμενη κυβέρνηση, κρατήθηκε "κρυφή" από τον ελληνικό λαό ως τις αρχές του Μάρτη και προβλέπει αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος για νοικοκυριά, αγρότες και παραγωγικές επιχειρήσεις, είναι κάτι παραπάνω από προκλητική και κοινωνικά επαχθέστατη, ενώ η μεθόδευση δημοσιοποίησής της υπήρξε απολύτως σκανδαλώδης» 
σημειώνει στη δήλωσή του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Αυτή η απόφαση, μάλιστα, είναι διπλά απαράδεκτη επειδή λαμβάνεται σε περίοδο κρίσης, όπου τα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος πνίγουν επιπροσθέτως την ελληνική οικονομία και τους πολίτες» αναφέρει ο κ. Λαφαζάνης, και καλεί τη ΡΑΕ «να επανεξετάσει και να αναθεωρήσει αμέσως την απόφασή της, ώστε να μην υπάρξουν αυξήσεις και να μην επιβαρυνθούν περαιτέρω τα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος» προσθέτει.

«Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το υπουργείο θα εξαντλήσει όλους τους δυνατούς τρόπους, και υπάρχουν αυτοί οι τρόποι, προκειμένου να ακυρωθούν οι αυξήσεις στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος που προκαλούν το δοκιμαζόμενο λαό μας και βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με το πρόγραμμα και την πολιτική της κυβέρνησης» καταλήγει στη δήλωσή του ο υπουργός.
http://www.skai.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ