Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Τσίπρας-Μέρκελ σε απευθείας επικοινωνία

17 Μαρτίου 2015

Τσίπρας-Μέρκελ σε απευθείας επικοινωνία

Τσίπρας-Μέρκελ σε απευθείας επικοινωνία


ΤΣΙΠΡΑΣ, Μερκελ, ευρω, Ευρωζώνη, Ευρώπη, ΕΚΤ, ΕΕ, 2015,
«Η κ. Μέρκελ, αλλά και ο κ. Τσίπρας, επιθυμούν να έχουν μία απευθείας επικοινωνία, χωρίς ενδιάμεσους διαύλους, έτσι ώστε να μπορέσει να βρεθεί μία λύση σε όλη αυτή την κατάσταση, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό» δήλωσε την Τρίτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Σακελλαρίδης, με αφορμή την πρόσκληση της καγκελαρίου προς τον έλληνα πρωθυπουργό να επισκεφθεί το Βερολίνο.

ΤΣΙΠΡΑΣ, Μερκελ, ευρω, Ευρωζώνη, Ευρώπη, ΕΚΤ, ΕΕ, 2015,

Τσίπρας-Μέρκελ σε απευθείας επικοινωνία

«Πιστεύουμε ότι θα είναι μια συνάντηση ουσίας και όχι μια συνάντηση επικοινωνιακή» τόνισε ο κ. Σακελλαρίδης μιλώντας στον ΑΝΤ1, ενώ ως προς την ατζέντα της συνάντησης, που ορίστηκε για τις 23 Μαρτίου, είπε:
ετικέτες: ΤΣΙΠΡΑΣ, Μερκελ, ευρω, Ευρωζώνη, Ευρώπη, ΕΚΤ, ΕΕ, 2015, 


Τσίπρας-Μέρκελ σε απευθείας επικοινωνία

«Τα ζητήματα που θα βάλουμε και στη Σύνοδο Κορυφής, αλλά και στη συνάντηση στο Βερολίνο με την κ. Μέρκελ, έχουν να κάνουν από τη μία πλευρά στην επιμονή μας στην υλοποίηση της απόφασης της 20ής Φλεβάρη του Eurogroup, όπως αυτή προέβλεπε μία σειρά από μεταρρυθμίσεις, οι οποίες στην ουσία θα δημιουργούσαν ένα μεταβατικό στάδιο από την εποχή του μνημονίου σε μία νέα μετα-μνημονιακή εποχή και, ταυτόχρονα, θα τεθούν και τα ζητήματα της ρευστότητας και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας».

«Θα θέσουμε όλα τα σοβαρά ζητήματα, τα οποία υπάρχουν και αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός -όχι μόνο τους τελευταίους μήνες, αλλά τα τελευταία χρόνια. Θα εκθέσουμε την κατάσταση, όπως έχει στην πραγματικότητά της, και στο επίπεδο το οικονομικό και στο επίπεδο το κοινωνικό στην Ελλάδα, και θα επιμείνουμε στην απόφαση της 20ής Φλεβάρη του Eurogroup και στο πλαίσιο των μεταρρυθμίσεων που θέλει να υλοποιήσει η ελληνική κυβέρνηση, έτσι ώστε να προχωρήσουμε μπροστά και να πάρει μια ανάσα και ο ελληνικός λαός και η ελληνική οικονομία» πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέρριψε τα σενάρια περί πιθανής πρότασης από το Βερολίνο να ακολουθηθεί το παράδειγμα της Κύπρου, με κούρεμα των καταθέσεων ιδιωτών.


«Σε καμία περίπτωση δεν υφίσταται τέτοιο θέμα, ούτε από την ελληνική πλευρά, ούτε από τη γερμανική. Η γερμανική κυβέρνηση έχει διαψεύσει τέτοιου τύπου σενάρια για την Ελλάδα και σε καμία περίπτωση φυσικά η ελληνική κυβέρνηση δεν θα ήταν διατεθειμένη ούτε καν να συζητήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο» ξεκαθάρισε.

«Δεν πρέπει να αναπαράγονται τέτοιου τύπου δημοσιεύματα, ειδικά σε μια στιγμή που το τραπεζικό σύστημα είναι διασφαλισμένο και σταθεροποιημένο» υπογράμμισε.

Συνάντηση με Νούλαντ


Σήμερα, Τρίτη, στις 6 το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδια για ευρωπαϊκά και ευρασιατικά θέματα, Βικτόρια Νούλαντ.
http://news.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ