Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Δικαιούχοι για επίδομα σίτισης, επίδομα ενοικίου, ρεύματος

8 Μαρτίου 2015

Δικαιούχοι για επίδομα σίτισης, επίδομα ενοικίου, ρεύματος

Δικαιούχοι για επίδομα σίτισης, επίδομα ενοικίου, ρεύματος

ΣΥΡΙΖΑ, επιδομα, ενοικιο,

Τι θα ισχύσει για ρεύμα, επίδομα ενοικίου, κάρτα σίτισης

Εντός Απριλίου θα εκδοθεί η προκήρυξη για την έναρξη των αιτήσεων για όσους χρειάζονται στήριξης, δήλωσε η αρμόδια αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.


Δικαιούχοι για επίδομα σίτισης, επίδομα ενοικίου, ρεύματος 

Δικαιούχοι για επίδομα σίτισης, επίδομα ενοικίου, ρεύματος

 Εντός Απριλίου θα εκδοθεί η προκήρυξη για την έναρξη των αιτήσεων όσων δικαιούνται βοήθειας, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την ανθρωπιστική κρίση, δήλωσε σήμερα Κυριακή η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, μιλώντας στο MEGA.

Διευκρίνισε οτι θα δοθεί προτεραιότητα στις οικογένειες με παιδιά και ότι θα υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια αλλά όχι τεκμήρια.


Σχετικά με το επίδομα σίτισης, η κ. Φωτίου επισήμανε ότι γίνεται προσπάθεια το μέτρο αυτό να εφαρμοστεί μέσω μια κάρτας που θα δημιουργηθεί, με την οποία, όπως είπε, οι δικαιούχοι θα παίρνουν αποκλειστικά τροφή.

Αναφερόμενη στο επίδομα ενοικίου, η αναπληρώτρια υπουργός εξήγησε ότι θα αφορά 30.000 νοικοκυριά και το ύψος του θα είναι από 70 έως 220 ευρώ.

Για τις επανασυνδέσεις ρεύματος, είπε ότι αφορά κύριες κατοικίες που οι παροχές είχαν διακοπεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2015, και θα γίνει χωρίς επιβάρυνση και ανεξάρτητα αν χρωστά ή όχι κανείς στη ΔΕΗ.

Εξήγησε ακόμη ότι θα δοθούν στους δικαιούχους έως 300 κιλοβατόρες δωρεάν το μήνα έως το τέλος του έτους.
http://www.skai.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ