Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Eurogroup 09.03.2015 - Χαμηλές προσδοκίες και παράταση της αγωνίας

9 Μαρτίου 2015

Eurogroup 09.03.2015 - Χαμηλές προσδοκίες και παράταση της αγωνίας

Eurogroup-Χαμηλές προσδοκίες και παράταση της αγωνίας

Eurogroup, Βαρουφακης, ΔΝΤ, ΕΚΤ, ελλαδα, ευρω, Ευρωζώνη, ευρωπαϊκων, Ευρώπη, παράταση, ΣΟΙΜΠΛΕ, ΤΧΣ,
Eurogroup-Χαμηλές προσδοκίες και παράταση της αγωνίας
ετικέτες: Eurogroup, Βαρουφακης, ΔΝΤ, ΕΚΤ, ελλαδα, ευρω, Ευρωζώνη, ευρωπαϊκων, Ευρώπη, παράταση, ΣΟΙΜΠΛΕ, ΤΧΣ, 

Eurogroup-Χαμηλές προσδοκίες και παράταση της αγωνίας

Σκληραίνουν τη στάση τους εταίροι και δανειστές εν όψει της σημερινής συνεδρίασης του Eurogroup όπου, όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να υπάρξει απόφαση για την Ελλάδα. Tην ίδια ώρα, πηγές του Μαξίμου αποκλείουν την περίπτωση δημοψηφίσματος με ερώτημα την παραμονή ή μη στο ευρώ, αφήνοντας όμως ανοιχτή την πιθανότητα το δημοψήφισμα να αφορά στα μέτρα που θα αναγκαστεί να λάβει η κυβέρνηση.
Προετοιμασία για το Eurogroup της 9/3/2015


Eurogroup-Χαμηλές προσδοκίες και παράταση της αγωνίας

Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, απαντώντας στην επιστολή του Έλληνα ΥΠΟΙΚ χαρακτηρίζει το e-mail με τα προτεινόμενα μέτρα-μεταρρυθμίσεις «βοηθητικό για την διαδικασία εξειδίκευσης της πρώτης λίστας μέτρων» τα οποία, όπως λέει, «θα πρέπει να συζητηθούν περαιτέρω με τους θεσμούς».

Eurogroup-Χαμηλές προσδοκίες και παράταση της αγωνίας

Και φυσικά δεν παραλείπει να σημειώσει πως «οι θεσμοί θα πρέπει να αποκτήσουν μια ευρύτερη άποψη που να καλύπτει όλους τους τομείς πολιτικής» με τις σχετικές συζητήσεις να γίνονται στις Βρυξέλλες, αλλά οι τεχνικές εργασίες «που θα συνδράμουν αυτές τις συζητήσεις θα γίνουν στην Αθήνα».

Ένα τόνο πιο πάνω, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις, μιλώντας στην γερμανική εφημερίδα FAZ, τονίζει ότι «μία επιστολή εδώ, μία επιστολή εκεί δεν πρόκειται να αλλάξει τα πράγματα και πολύ». Θέτει ακόμη θέμα ψήφισης των μεταρρυθμίσεων από το ελληνικό κοινοβούλιο και κατόπιν να ξεκινήσει η εφαρμογή τους και ως τότε υπενθυμίζει ότι «δεν πρόκειται να γίνει εκταμίευση κεφαλαίων».

Κυβερνητικά στελέχη στην Αθήνα απέφυγαν χθες να σχολιάσουν τις δηλώσεις των Ευρωπαίων αξιωματούχων, ενώ το Μαξίμου έσπευσε για δεύτερη φορά τις τελευταίες δύο εβδομάδες να προσφέρει πλήρη κάλυψη στον ΥΠΟΙΚ Γιάνη Βαρουφάκη για το θέμα που προέκυψε με τη συνέντευξη του τελευταίου στην Corriere Della Sera.
http://www.naftemporiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ