Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Ηλεκτρονικά οι ρυθμίσεις οφειλών στο ΙΚΑ από τις 8/4

27 Μαρτίου 2015

Ηλεκτρονικά οι ρυθμίσεις οφειλών στο ΙΚΑ από τις 8/4

Ηλεκτρονικά οι ρυθμίσεις οφειλών στο ΙΚΑ από τις 8/4

Ηλεκτρονικά οι ρυθμίσεις οφειλών στο ΙΚΑ από τις 8/4

IKA, ΙΚΑ, ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών,
IKA, ΙΚΑ, ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών, 

Την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τη ρύθμιση οφειλών - χωρίς επίσκεψη στο ΙΚΑ και με την έκδοση ταυτότητας πληρωμής, κατά τα πρότυπα της εφορίας - εγκαινιάζει ο διοικητής του Ταμείου Ρ. Σπυρόπουλος στις 8 Απριλίου. Τα βήματα για την e - ρύθμιση, όπως σημειώνει στην "Ημερησία" ο Ρ. Σπυρόπουλος, θα είναι δύο:

Ηλεκτρονικά οι ρυθμίσεις οφειλών στο ΙΚΑ από τις 8/4

Την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τη ρύθμιση οφειλών - χωρίς επίσκεψη στο ΙΚΑ και με την έκδοση ταυτότητας πληρωμής, κατά τα πρότυπα της εφορίας - εγκαινιάζει ο διοικητής του Ταμείου Ρ. Σπυρόπουλος στις 8 Απριλίου. 

Τα βήματα για την e - ρύθμιση, όπως σημειώνει στην "Ημερησία" ο Ρ. Σπυρόπουλος, θα είναι δύο:  1.  Στις 2 Απριλίου το ΙΚΑ θα ενεργοποιήσει την υπηρεσία της ηλεκτρονικής καρτέλας οφειλέτη. Κάθε οφειλέτης, με τους κωδικούς της εφορίας, θα μπορεί να "βλέπει" on line τις οφειλές του (κύρια οφειλή και προσαυξήσεις) και όλες τις δυνατότητες αποπληρωμής τους με βάση τις προσφερόμενες εκπτώσεις, ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων (έως 100) που θα επιλέγει.
  2.  Από τις 8 Απριλίου ο οφειλέτης θα έχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης για τη ρύθμιση την οποία επιλέγει, εκτύπωσης της ταυτότητας πληρωμής της πρώτης δόσης και παρακολούθησης της όλης διαδικασίας.

Στόχος της διοίκησης του ΙΚΑ είναι να διευκολύνει, μέσω της ηλεκτρονικής ρύθμισης, την ένταξη περισσότερων οφειλετών και να επιταχύνει την είσπραξη εσόδων τα οποία χρειάζεται για την "κάλυψη" των αυξημένων υποχρεώσεων για πληρωμές συντάξεων και άλλων υποχρεώσεων.
http://www.imerisia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ