Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Μ. Κερέ: Δεσμευμένοι να βρούμε λύσεις

23 Μαρτίου 2015

Μ. Κερέ: Δεσμευμένοι να βρούμε λύσεις

Μ. Κερέ: Δεσμευμένοι να βρούμε λύσεις

Μ. Κερέ: Δεσμευμένοι να βρούμε λύσεις

«Η ΕΚΤ είναι δεσμευμένη ώστε να υπάρξει επιτυχημένη λύση στην περίπτωση της Ελλάδας» διεμήνυσε ο εκπρόσωπος της ΕΚΤ,. κ. Μπενουά Κερέ, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στην χώρα μας, εκπέμποντας ένα θετικό μήνυμα την ώρα που ξεκινούν εκ νέου οι διαπραγματεύσεις στην Αθήνα μεταξύ των τεχνικών κλιμακίων.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Eurogroup, χρέος, διαπραγματεύσεις, ευρω, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ΕΚΤ, ΕΕ,Μ. Κερέ: Δεσμευμένοι να βρούμε λύσεις

Σύμφωνα με τον κ. Κερέ υπάρχει πρόθεση στο πλαίσιο της καλής πίστης για επιτάχυνση των προσπαθειών από όλες τις πλευρές, ώστε να εφαρμοστεί η απόφαση της 20ης Φεβρουαρίου, ενώ πρόσθεσε το ότι είναι απαραίτητη δέσμευση να εφαρμοστεί επιτυχώς το πρόγραμμα.

Στο πλαίσιο αυτό είπε ότι κάθε αλλαγή θα πρέπει να γίνει με ισοδύναμο τρόπο για να διατηρηθεί η ανταγωνιστικότητα και η ισχυρή δημοσιονομική και χρηματοπιστωτική σταθερότητα.

Πέραν αυτών ο κ. Κερέν δήλώσε ότι το πνεύμα και στις δύο πλευρές είναι εξαιρετικά θετικό για να βρεθεί μια λύση και ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το αγαθό του χρόνου.
http://www.kathimerini.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ