Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής¦ Εισοδηματικά κριτήρια στη συμμετοχή στα φάρμακα

3 Μαρτίου 2015

Ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής¦ Εισοδηματικά κριτήρια στη συμμετοχή στα φάρμακα

Ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής- Εισοδηματικά κριτήρια στη συμμετοχή στα φάρμακα

βιβλιαριο υγείας, πιστοποιητικο υγειας, φαρμακα, εισοδηματος,
Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας δεσμεύτηκε για την κατάργηση του 1 ευρώ για τις συνταγές και των 5 ευρώ για τα νοσοκομεία.Ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής¦ Εισοδηματικά κριτήρια στη συμμετοχή στα φάρμακα 

Τη συμμετοχή των ασφαλισμένων στα φάρμακα με εισοδηματικά κριτήρια προανήγγειλε σήμερα, Τρίτη, ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.


Είπε επίσης πως η χρέωση του 1 ευρώ στις ιατρικές συνταγές θα καταργηθεί το δεύτερο 6μηνο του έτους, ενώ το εισιτήριο των 5 ευρώ στα δημόσια νοσοκομεία θα καταργηθεί άμεσα.

Μιλώντας στον ANT1, ο κ. Κουρουμπλής ανέφερε, ότι αναλαμβάνοντας το υπουργείο βρήκε υπογεγραμμένη σύμβαση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ με γερμανική εταιρεία για παροχή συμβούλων στην πρωτοβάθμια Υγειά και στην έκδοση υπουργικών αποφάσεων, προσθέτοντας πως τα πορίσματά της θα δίνονταν στα αγγλικά.

Πρόκειται για διακρατική συμφωνία που θα υλοποιούνταν με χρήματα του ΕΣΠΑ.


«Η εταιρεία αυτή έχει την έγκριση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και έχει καταρτίσει και το σύστημα Υγείας της Κίνας», απάντησε ο πρώην υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, κατηγορώντας το κ. Κουρουμπλή ότι περιφέρει τη σύμβαση στα μέσα ενημέρωσης ως δήθεν σκάνδαλο.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, ο υπουργός έχει κόψει τα μισά χρήματα στα Νοσοκομεία, καταγγελία που διέψευσε ο κ. Κουρουμπλής.


«Αν το πει αυτό ένας διοικητής νοσοκομείου, εγώ θα παραιτηθώ από υπουργός», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: http://www.skai.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ