Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Πρώτο τεστ για τη λίστα μεταρρυθμίσεων το Euro Working Group της 25/3/2015

24 Μαρτίου 2015

Πρώτο τεστ για τη λίστα μεταρρυθμίσεων το Euro Working Group της 25/3/2015

Πρώτο τεστ για τη λίστα μεταρρυθμίσεων το Euro Working Group της 25/3/2015

Μία πρώτη εξέταση της λίστας μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης αναμένεται να γίνει στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ Eurogroup, λιστα, μεταρρυθμισεις, 2015, 

Πρώτο τεστ για τη λίστα μεταρρυθμίσεων το Euro Working Group της 25/3/2015Μία πρώτη εξέταση της λίστας μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης αναμένεται να γίνει στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group, την Τετάρτη, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.
Ανάμεσα στα αιτήματα που αναμένεται να τεθούν είναι το αίτημα για επιστροφή 1,2 δις. ευρώ από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας, αίτημα το οποίο, θεωρείται δύσκολο να ικανοποιηθεί, καθώς θεωρείται πολιτική απόφαση που δεν μπορεί να λάβει το Euro Working Group.

Πρώτο τεστ για τη λίστα μεταρρυθμίσεων το Euro Working Group της 25/3/2015

Περισσότερες ελπίδες φαίνεται να συγκεντρώνει η επιστροφή των κερδών των κεντρικών τραπεζών από τα ελληνικά ομόλογα που ανέρχονται στο ποσό των 1,9 δις.

Σημαντικό ρόλο στα κεφάλαια που θα αποφασίσουν να αποδεσμεύσουν οι ευρωπαίοι εταίροι, θα διαδραματίσει η ολοκληρωμένη λίστα μεταρρυθμίσεων που θα παρουσιαστεί, στο Euro Working Group.

Σύγκλιση, τόσο σε θέματα μεταρρυθμίσεων, όσο και σε διάφορα πεδία πολιτικής διέκρινε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης ενώ διευκρίνισε παράλληλα ότι στη συνάντηση της Δευτέρας ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και την γερμανίδα Καγκελάριο τέθηκε μόνο το περίγραμμα των μεταρρυθμίσεων.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι η λίστα των μεταρρυθμίσεων, που ετοιμάζεται με γρήγορους ρυθμούς, έχει στόχο να δώσει ανάσες στην ελληνική οικονομία μέσα από διαρθρωτικά αλλαγές και απέκλεισε τυχόν υφεσιακά μέτρα ενώ τέλος εκτίμησε ότι ότι το Eurogroup αναμένεται να συνεδριάσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Κυβερνητικές πηγές αποτιμούν θετικά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με την Άνγκελα Μέρκελ, ενώ εκτιμούν ότι διαμορφώνεται ένα νέο πλαίσιο επικοινωνίας, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση, ότι εισακούσθηκαν και έγιναν κατανοητές οι θέσεις των δύο πλευρών. Οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι επιβάλλεται να πέσουν οι τόνοι και να καλλιεργηθεί ένα κλίμα εμπιστοσύνης ανάμεσα στην Αθήνα και το Βερολίνο, για μια νέα σελίδα στις διμερείς σχέσεις.

Στην εκτίμηση ότι η Ελλάδα θα φτάσει σε συμφωνία εντός της εβδομάδας, ώστε να ξεκλειδώσει και η εκταμίευση της επείγουσας χρηματοδότησης, προχώρησε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς.


Πηγή: http://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ