Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Σκάνδαλο Κατρούγκαλου με δημόσιους υπαλλήλους

21 Μαρτίου 2015

Σκάνδαλο Κατρούγκαλου με δημόσιους υπαλλήλους

Σκάνδαλο Κατρούγκαλου με δημόσιους υπαλλήλους

Συμφωνητικά με απολυμένους ΔΥ και προμήθεια 12% φέρεται να έχει ο Κατρούγκαλος

δημοσιο, υπαλληλοι, δημόσιοι υπάλληλοι, ΑΔΕΔΥ, προμηθευτων, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ,
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Κατρούγκαλος, ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, έχει εξαγγείλει την επιστροφή 3.500 εργαζόμενων από το Δημόσιο.

Σκάνδαλο Κατρούγκαλου με δημόσιους υπαλλήλους

Σκάνδαλο Κατρούγκαλου με δημόσιους υπαλλήλους

Ιδιωτικά συμφωνητικά με υπαλλήλους που είτε είχαν απομακρυνθεί από το Δημόσιο είτε είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα από την προηγούμενη κυβέρνηση υπέγραψε προεκλογικά ο νυν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Βήματος της Κυριακής».

Τα συμφωνητικά φέρεται να προβλέπουν πως ο κ. Κατρούγκαλος θα λάβει ως προμήθεια το 12% των ακαθάριστων ποσών που θα επιδικαστούν στους απολυμένους ή διαθέσιμους υπαλλήλους. Η εν λόγω αμοιβή δεν χάνεται ακόμα και σε περίπτωση που μια υπόθεση συμβιβασμού, νομοθετικής ή άλλης εξώδικης ρύθμισης.

Συμφωνητικά με απολυμένους ΔΥ και προμήθεια 12% φέρεται να έχει ο Κατρούγκαλος

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Κατρούγκαλος, ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, έχει εξαγγείλει πως θα καταθέσει νομοσχέδιο που θα ακυρώνει την απομάκρυνση 3.500 πρώην εργαζόμενων από το Δημόσιο.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, τα συμφωνητικά φέρεται να υπεγράφησαν την περίοδο που είχε γίνει πλέον σαφές πως ο κ. Κατρούγκαλος θα εκλεγόταν στη Βουλή, και αφότου είχε μαθευτεί πως ο Αλέξης Τσίπρας είχε αποφασίσει να τον εντάξει στη νέα κυβέρνηση.

Όπως αναφέρει το «Βήμα», ο νυν υπουργός διέλυσε τη δικηγορική εταιρεία στην οποία μετείχε δυο μέρες μετά τις εκλογές, στις 27 Φεβρουαρίου, όμως είχε προηγουμένως φροντίσει να μην χάσει τα δικαιώματα που είχε κατοχυρώσει, ώστε να μπορεί να τα διεκδικήσει εάν ποτέ επιστρέψει στη δικηγορία.
http://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ