Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Θα δούμε χρήματα; Εάν κάνει πίσω η Ευρώπη...

15 Απριλίου 2015

Θα δούμε χρήματα; Εάν κάνει πίσω η Ευρώπη...

Θα δούμε χρήματα; Εάν κάνει πίσω η Ευρώπη...

Ευρώπη, ευρω, Ευρωζώνη, Eurogroup,
Θα δούμε χρήματα; Εάν κάνει πίσω η Ευρώπη...

«Δεν υπάρχει περίπτωση οι εταίροι να μην κάνουν πίσω»
Αυτό δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Αλέκος Φλαμπουράρης, καθώς αυξάνονται οι ενδείξεις πως η όποια συμφωνία για εκταμίευση χρημάτων στήριξης παραπέμπεται για τον Μάιο.

ετικέτες: Ελλάδα - οικονομική επικαιρότηταΕΚΤΕυρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζαbrussels groupEurogroupeuropeευρωΕυρωζώνη, Ευρώπη,

Θα δούμε χρήματα; Εάν κάνει πίσω η Ευρώπη...


Θα δούμε χρήματα; Εάν κάνει πίσω η Ευρώπη...«Δεν υπάρχει περίπτωση οι εταίροι να μην κάνουν πίσω [...] Το θέμα είναι να συμφωνήσουμε και όχι αν η συμφωνία θα πάει μια εβδομάδα πίσω» δήλωσε σήμερα Τετάρτη ο υπουργός Επικρατείας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Αλέκος Φλαμπουράρης, καθώς αυξάνονται οι ενδείξεις πως δεν θα υπάρξει συμφωνία για εκταμίευση χρημάτων στήριξης στο Eurogroup της 24ης Απριλίου.

Προσέθεσε πως οι εταίροι δεν έχουν πει επίσημα στην ελληνική κυβέρνηση ότι οι 26 προτάσεις που έχει υποβάλλει η Αθήνα δεν περιέχουν έναν έντιμο συμβιβασμό.

Τόνισε πως η εντολή που έχει λάβει η κυβέρνηση από τον ελληνικό λαό είναι να βρει λύση εντός ευρώ, με έναν έντιμο συμβιβασμό.

Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος, λέγοντας ότι σε τέτοιες ιστορικές αποφάσεις πρέπει να έχει λόγο ο λαός. Τάχθηκε ωστόσο κατά των πρόωρων εκλογών.

Ο κ. Φλαμπουράρης επανήλθε και στο θέμα της έκτακτης εισφοράς, λέγοντας ότι θα μπορούσε να μπει εφάπαξ σε υψηλά εισοδήματα πάνω από 500.000 ευρώ, σε περίπτωση που η χώρα βρεθεί σε δύσκολη θέση και αδυνατεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις.

Ο λόγος της καθυστέρησης για συμφωνία, πέρα δηλαδή από το Eurogroup της 24ης Απριλίου, όπως σημειώνει η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, είναι η απροθυμία της ελληνικής πλευράς να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις του συνταξιοδοτικού και των εργασιακών.

Απίθανο θεωρεί και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις, το ενδεχόμενο να δοθεί το πράσινο φως για την εκταμίευση της επόμενης δόσης στην Ελλάδα στις 24 Απριλίου.

Πηγή: http://www.skai.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ