Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Σόιμπλε: Μια συμφωνία με την Ρωσία δεν θα λύσει τα προβλήματα της Ελλάδας

18 Απριλίου 2015

Σόιμπλε: Μια συμφωνία με την Ρωσία δεν θα λύσει τα προβλήματα της Ελλάδας


Ελλάδα - οικονομική επικαιρότητα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Σόιμπλε: Μια συμφωνία με την Ρωσία δεν θα λύσει τα προβλήματα της Ελλάδας
Ελλάδα - οικονομική επικαιρότητα, ΣΟΙΜΠΛΕ,

Σόιμπλε: Μια συμφωνία με την Ρωσία δεν θα λύσει τα προβλήματα της Ελλάδας

Οι δηλώσει του κ. Σόιμπλε, οι οποίες έγιναν στο πλαίσιο της εαρινής συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον, αφορούν δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel, το οποίο προανήγγειλε ουσιαστικά την άμεση καταβολή ποσού που ανέρχεται από 3 έως 5 δισεκατομμύρια ευρώ από την Ρωσία στην χώρα μας.

Ελλάδα - οικονομική επικαιρότητα, ΣΟΙΜΠΛΕ,
Την άποψη ότι ενδεχόμενη συμφωνία της Αθήνας με την Ρωσία για διέλευση αγωγού φυσικού αερίου από την Ελλάδα δεν θα λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας, εξέφρασε το Σάββατο ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
ετικέτες: Ελλάδα - οικονομική επικαιρότητα ΣΟΙΜΠΛΕ Βαρουφακης,

Κρίσιμο διημερο: Τσίπρας στη Ρωσία και Euro Working Group στις Βρυξέλλες
 Σόιμπλε: Μια συμφωνία με την Ρωσία δεν θα λύσει τα προβλήματα της Ελλάδας


«Είμαι ευτυχής γι' αυτό για την Ελλάδα», τόνισε αρχικά ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, προσθέτοντας ωστόσο ότι δεν πιστεύει πως «αυτό θα έλυνε τα προβλήματα που έχει η Ελλάδα όσον αφορά την εκπλήρωση των δεσμεύσεών της προς τους ευρωπαίους εταίρους της».

Σόιμπλε: Μια συμφωνία με την Ρωσία δεν θα λύσει τα προβλήματα της Ελλάδας

Οι δηλώσει του κ. Σόιμπλε, οι οποίες έγιναν στο πλαίσιο της εαρινής συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον, αφορούν δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel, το οποίο προανήγγειλε ουσιαστικά την άμεση καταβολή ποσού που ανέρχεται από 3 έως 5 δισεκατομμύρια ευρώ από την Ρωσία στην χώρα μας.

Μάλιστα το Spiegel επικαλείται δηλώσεις Έλληνα αξιωματούχου ο οποίος σημειώνει πως «αυτή η απόφαση θα αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα των διαπραγματεύσεων του ελληνικού χρέους».

Σόιμπλε: Μια συμφωνία με την Ρωσία δεν θα λύσει τα προβλήματα της Ελλάδας

Το σχετικό θέμα είναι πρώτο στην ιστοσελίδα του περιοδικού και αναφέρει πως η συμφωνία κλείστηκε στη συνάντηση Τσίπρα – Πούτιν και το σχετικό μνημόνιο συνεργασίας θα υπογραφεί την ερχόμενη Τρίτη, με το Ρώσο πρόεδρο να αποφασίζει τη διέλευση του αγωγού μέσω Ελλάδας.
advertise apple watch preorder childrens clothing fitness trackers help jarret stoll lawn care lionel messi mike trout next privacy stephen colbert streaming movies submit your site suggestions swimsuits terms
Η προκαταβολή από τη Ρωσία αφορά τα μελλοντικά κέρδη που θα λάβει η Ελλάδα από τα τέλη διέλευσης. Ο αγωγός αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το 2019.Διαψεύδει το Κρεμλίνο


Πάντως, από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε το απόγευμα του Σαββάτου ότι δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία για χορήγηση προκαταβολής στην Ελλάδα ύψους 3-5 δισ. ευρώ.

«Είναι φυσικό ότι το ζήτημα για την ενεργειακή συνεργασία τέθηκε (σ.σ στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα). Είναι φυσικό ότι με το πέρας των συνομιλιών κορυφής συμφωνήθηκε ότι σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων θα υπάρξει επεξεργασία όλων των ζητημάτων, που σχετίζονται με τη συνεργασία στον τομέα της ενέργειας, ενώ η Ρωσία δεν υποσχέθηκε οικονομική βοήθεια, διότι ουδείς την ζήτησε», είπε ο κ. Πεσκόφ στον οικονομικό ραδιοσταθμό της Μόσχας Business FM.
ΠΗΓΉ: http://www.kathimerini.grΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ευρώπη βγαίνει από τον αποπληθωρισμό, η Ελλάδα πρωταγωνιστεί

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ EUROSTAT Η Ευρώπη βγαίνει από τον αποπληθωρισμό, η Ελλάδα πρωταγωνιστεί[image: Η Ευρώπη βγαίνει από τον αποπληθωρισμό, η Ελλάδα πρωταγωνιστεί]Η Ευρώπη βγαίνει από τον αποπληθωρισμό, η Ελλάδα πρωταγωνιστεί Στο οριακό* 0,1% περιορίστηκε ο αποπληθωρισμός στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη* το Μάρτιο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, μετά από ένα τετράμηνο του δείκτη σε αρνητικό πρόσημο, την ώρα που *η Ελλάδα είναι μακράν αρνητική πρωταγωνίστρια*. ετικέτες: Ελλάδα - οικονομική επικαιρότητα, Διαβάστε περισσότερα »

Ποιοι φόροι ρυθμίζονται σε 2 – 100 μηνιαίες δόσεις με ανάλογη απαλλαγή από πρόσθετους φόρους, τόκους, πρόστιμα και προσαυξήσεις, με τον ν.4321/2015

[image: Ποιοι φόροι ρυθμίζονται σε 2 – 100 μηνιαίες δόσεις με ανάλογη απαλλαγή από πρόσθετους φόρους, τόκους, πρόστιμα και προσαυξήσεις, με τον ν.4321/2015] ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Ποιοι φόροι ρυθμίζονται σε 2 – 100 μηνιαίες δόσεις με ανάλογη απαλλαγή από πρόσθετους φόρους, τόκους, πρόστιμα και προσαυξήσεις, με τον ν.4321/2015 [image: Ποιοι φόροι ρυθμίζονται σε 2 – 100 μηνιαίες δόσεις με ανάλογη απαλλαγή από πρόσθετους φόρους, τόκους, πρόστιμα και προσαυξήσεις, με τον ν.4321/2015]Ποιοι φόροι ρυθμίζονται σε 2 – 100 μηνιαίες δόσεις με ανάλογη απαλλαγή από πρόσθ... περισσότερα »

Παρασκευή 17/4, τίθεται σε ηλεκτρονική εφαρμογή η ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών


[image: Παρασκευή 17/4, τίθεται σε ηλεκτρονική εφαρμογή η ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών] ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Παρασκευή 17/4, τίθεται σε ηλεκτρονική εφαρμογή η ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών Παρασκευή 17/4, τίθεται σε ηλεκτρονική εφαρμογή η ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών17/04/2015 ετικέτες: ΦΠΑ, ΠΟΛ, ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών Διαβάστε περισσότερα »

ΥπΟικ : νέο φορολογικό νομοσχέδιο με εισπρακτικά μέτρα


[image: ΥπΟικ : νέο φορολογικό νομοσχέδιο με εισπρακτικά μέτρα" />] ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΥπΟικ : νέο φορολογικό νομοσχέδιο με εισπρακτικά μέτρα [image: εντυπο, Φορολογική δήλωση 2015, Ε1, ε2, Ε3, ΓΓΔΕ,]ΥπΟικ : νέο φορολογικό νομοσχέδιο με εισπρακτικά μέτραΣτο υπουργείο Οικονομικών προχωρεί η προετοιμασία του φορολογικού νομοσχεδίου το οποίο θα περιλαμβάνει όλα τα άμεσα εισπρακτικά μέτρα της κυβέρνησης. *Οι αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος * - *με την καθιέρωση ενιαίου αφορολόγητου ορίου* για το άθροισμα των εισοδημάτων κάθε φορολογουμένου από όλες τ... περισσότερα »

FT: το ΔΝΤ απέρριψε αναβολή πληρωμής οφειλών

Νίκος ΧριστόπουλοςστοNEXUS Management ConsultantsΠριν από 1 ημέρα
FT: το ΔΝΤ απέρριψε αναβολή πληρωμής οφειλών[image: ΔΝΤ, Ελλάδα - οικονομική επικαιρότητα, lagard, Βαρουφακης,]FT το ΔΝΤ απέρριψε αναβολή πληρωμής οφειλών Οι βρετανικοί FT υποστηρίζουν, επικαλούμενοι πηγές σε Αθήνα και Ουάσινγκτον, πως το *ΔΝΤ απέρριψε ανεπίσημο αίτημα που εξέφρασε η ελληνική κυβέρνηση για να αναβληθεί πληρωμή οφειλών.* Γιατί «καβγάδισαν» Κρ. Λαγκάρντ και Γ. Βαρουφάκης - Ο «καυτός» διάλογος ετικέτες: Ελλάδα - οικονομική επικαιρότητα, ΔΝΤ, lagard, Βαρουφακης, Διαβάστε περισσότερα »

Υποβολή Ε9 καθώς και λοιπών δηλώσεων παρελθόντων ετών μέχρι 26/5/15 χωρίς πρόστιμα

Υποβολή Ε9 καθώς και λοιπών δηλώσεων παρελθόντων ετών μέχρι 26/5/15 χωρίς πρόστιμαΕφορία: «Περαίωση» μέχρι 26 Μαίου για όσους δεν έχουν υποβάλλει δήλωση ή θέλουν να κάνουν διορθωτική - Γλιτώνουν πρόστιμα και προσαυξήσεις [image: οι φορολογούμενοι οι οποίοι έχουν παραλείψει να υποβάλουν δηλώσεις ή έχουν υποβάλει ανακριβείς δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος, ΦΠΑ, ΦΜΥ, φορολογίας μεταβιβάσεων, δωρεών, γονικών παροχών ή κληρονομιών ακινήτων, Φόρου Ακίνητης Περιουσίας, ΕΝΦΙΑ και λοιπών φόρων για παρελθόντα έτη, μέχρι και το 2014, μπορούν να υποβάλουν εκπρόθεσμες αρχικές ή συμπληρωματικές δη... περισσότερα »

Εχεις οικογένεια με δύο παιδιά; Χάνεις το 43,4% του εισοδήματός σου!

Εχεις οικογένεια με δύο παιδιά; Χάνεις το 43,4% του εισοδήματός σου!Εχεις οικογένεια με δύο παιδιά; Χάνεις το 43,4% του εισοδήματός σου![image: Μια θλιβερή πρωτιά κατέχει η Ελλάδα μεταξύ των 34 χωρών του ΟΟΣΑ. Βρίσκεται στην πρώτη θέση στη φορολόγηση των οικογενειών με έναν εργαζόμενο και δύο παιδιά.]Μια θλιβερή πρωτιά κατέχει η Ελλάδα μεταξύ των 34 χωρών του ΟΟΣΑ. Βρίσκεται στην πρώτη θέση στη φορολόγηση των οικογενειών με έναν εργαζόμενο και δύο παιδιά. Διαβάστε περισσότερα »

ΠΟΛ.1019/16.1.2015 Απαλλαγή ορισμένων κατηγοριών οντοτήτων που εφαρμόζουν απλογραφικό λογιστικό σύστημα στην τήρηση λογιστικών αρχείων (βιβλίων) από την τήρηση αρχείου αποθεμάτων και τη διενέργεια φυσικής απογραφής

ΠΟΛ.1019/16.1.2015Απαλλαγή ορισμένων κατηγοριών οντοτήτων που εφαρμόζουν απλογραφικό λογιστικό σύστημα στην τήρηση λογιστικών αρχείων (βιβλίων) από την τήρηση αρχείου αποθεμάτων και τη διενέργεια φυσικής απογραφήςΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: Ποιοι γλιτώνουν τις υποχρεώσεις των Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων (ΕΛΠ) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - NOMOΣ 4308/2014 Eλληνικά Λογιστικά Πρότυπα, συναφείς ρυθμίσεις και άλλες διατάξεις ΕΤΙΚΕΤΕΣ: ΕΛΠ, Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα, Ellhnikvn Logistikvn Protypvn, ELP, 4308.2014, Αθήνα, 16/1/2015 (ΦΕΚ Β' 221/17-02-2015) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤ... περισσότερα »

Παράταση προθεσμίας υποβολής των βεβαιώσεων αποδοχών ή συντάξεων

Παράταση προθεσμίας υποβολής των βεβαιώσεων αποδοχών ή συντάξεων[image: βεβαίωση, Φορολογική δήλωση 2015, παράταση, Παράταση στην προθεσμία υποβολής φορολογικών δηλώσεων,]βεβαίωση, Φορολογική δήλωση 2015, παράταση, Παράταση στην προθεσμία υποβολής φορολογικών δηλώσεων, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Αθήνα, 31-03-2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Παράταση της προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής του αρχείου βεβαιώσεων αποδοχών ή συντάξεων και της βεβαίωσης των αμοιβών από επιχειρηματική δραστηριότητα για το φορολογικό έτος 2014 Διαβάστε περισσότερα »

Τροπολογία κατέθεσαν 29 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση διατάξεων του ΚΟΚ

Τροπολογία κατέθεσαν 29 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση διατάξεων του ΚΟΚ[image: Τροπολογία κατέθεσαν 29 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση διατάξεων του ΚΟΚ στις οποίες εμπίπτουν όσοι δεν κατέβαλλαν το αντίτιμο των διοδίων.]Τροπολογία κατέθεσαν 29 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση διατάξεων του ΚΟΚ στις οποίες εμπίπτουν όσοι δεν κατέβαλλαν το αντίτιμο των διοδίων. Διαβάστε περισσότερα »

Θα δούμε χρήματα; Εάν κάνει πίσω η Ευρώπη...

Νίκος ΧριστόπουλοςστοNEXUS Management ConsultantsΠριν από 2 ημέρες
Θα δούμε χρήματα; Εάν κάνει πίσω η Ευρώπη...[image: Ευρώπη, ευρω, Ευρωζώνη, Eurogroup,]Θα δούμε χρήματα; Εάν κάνει πίσω η Ευρώπη... «Δεν υπάρχει περίπτωση οι εταίροι να μην κάνουν πίσω» Αυτό δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Αλέκος Φλαμπουράρης, καθώς αυξάνονται οι ενδείξεις πως η όποια συμφωνία για εκταμίευση χρημάτων στήριξης παραπέμπεται για τον Μάιο. ετικέτες: Ελλάδα - οικονομική επικαιρότητα, ΕΚΤ, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα , brussels group, Eurogroup, europe, ευρω, Ευρωζώνη, Ευρώπη, Θα δούμε χρήματα; Εάν κάνει πίσω η Ευρώπη... Διαβάστε περισ... περισσότερα »

Γιατί «καβγάδισαν» Κρ. Λαγκάρντ και Γ. Βαρουφάκης - Ο «καυτός» διάλογος

Νίκος ΧριστόπουλοςστοNEXUS Management ConsultantsΠριν από 2 ημέρες
Γιατί «καβγάδισαν» Κρ. Λαγκάρντ και Γ. Βαρουφάκης - Ο «καυτός» διάλογος [image: lagard, Βαρουφακης, ΔΝΤ,] [image: lagard, Βαρουφακης, ΔΝΤ,]Γιατί «καβγάδισαν» Κρ. Λαγκάρντ και Γ. Βαρουφάκης - Ο «καυτός» διάλογος Να «καλοπιάσει» τον Αλέξη Τσίπρα επιχείρησε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία εν μέσω πιέσεων για να επιτευχθεί η συμφωνία με τους Θεσμούς και να ξεκινήσουν οι μεταρρυθμίσεις έστειλε το μήνυμα πως με τον τρόπο αυτόν θα ανακτηθεί η εθνική κυριαρχία, που αποτελεί προεκλογική υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ. Διαβάστε περισσότερα »

Στο Eurogroup στις 24/4 μάλλον απολογισμός προόδου θα υπάρξει

Νίκος ΧριστόπουλοςστοNEXUS Management ConsultantsΠριν από 2 ημέρες
Στο Eurogroup στις 24/4 μάλλον απολογισμός προόδου θα υπάρξειΑποτίμηση προόδου αντί συμφωνίας βλέπει η Ε.Ε. στις 24 Απριλίου[image: Eurogroup, ευρω, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ΕΚΤ, 2015, Ελλάδα - οικονομική επικαιρότητα,]Στο Eurogroup στις 24/4 μάλλον απολογισμός προόδου θα υπάρξει *Από τις 20 Φεβρουαρίου που έγινε η συμφωνία παράτασης του ελληνικού προγράμματος, οι Ευρωπαίοι εταίροι επαναλαμβάνουν την ίδια θέση, η οποία δεν είναι άλλη από αυτή που εξέφρασε και χθες ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ότι δηλαδή «οι συζητήσεις αφορούν το σύνολο των θεμάτων που σχε... περισσότερα »


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ