Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Ελληνική προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο μιλά η Telegraph

16 Ιουνίου 2015

Ελληνική προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο μιλά η Telegraph

grexit                       

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: Συνεδριάζει το Euroworking Group - Γιούνκερ, Ντάισελμπλουμ, Σουλτς, Τουσκ και Ντράγκι συναντώνται απόψε για την Ελλάδα

Ελληνική προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο μιλά η Telegraph

Για ελληνική προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο μιλά η Telegraph


Στην πιθανότητα η Ελλάδα να καταθέσει αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ώστε να σταματήσουν τόσο οι πιστωτές όσο και η ΕΕ να ενεργούν με τρόπο που παραβιάζει τα δικαιώματα που αναγνωρίζουν οι συνθήκες της ΕΕ αναφέρθηκαν πηγές από το ΣΥΡΙΖΑ που μίλησαν στην βρετανική Telegraph.

Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2015 - 12:00

Ελληνική προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο μιλά η Telegraph

Δημοσίευμα της εφημερίδας που υπογράφει ο γνωστός δημοσιογράφος Αμπρόζ Έβανς – Πρίτσαρντ σημειώνει πως «πηγές από το ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν στην Telegraph ότι η Ελλάδα είναι πιθανόν να καταθέσει αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ώστε να σταματήσουν τόσο οι πιστωτές όσο και η ΕΕ. να ενεργούν με τρόπο που παραβιάζει τα δικαιώματα που αναγνωρίζουν οι συνθήκες στην Ελλάδα. Θα πρόκειται για μία πρωτοφανή κίνηση, η οποία θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο την κατάσταση».

Σημειώνεται πως κατά το δημοσίευμα η Ελλάδα κατηγορεί την Ευρώπη για συνομωσία με σκοπό αλλαγή του πολιτικού καθεστώτος στη χώρα και εμφανίζει τους πιστωτές να ετοιμάζουν τελεσίγραφο προς την ελληνική κυβέρνηση το οποίο όπως αναφέρεται ενδεχομένως να δοθεί στο Eurogroup της Πέμπτης.
http://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ