Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Κρίσιμη συνεδρίαση της ΕΚΤ

17 Ιουνίου 2015

Κρίσιμη συνεδρίαση της ΕΚΤ

ΕΚΤ                                    

Κρίσιμη συνεδρίαση της ΕΚΤ

ευρω, Ευρωζώνη , ευρωπαϊκων, Ευρώπη, ΕΚΤ, τραπεζες,

Κρίσιμη συνεδρίαση της ΕΚΤ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ευρωπαϊκού χρηματοπιστωτικού ιδρύματος συνεδριάζει προκειμένου να αποφασίσει για την ανανέωση της χρηματοδότησης των ελληνικών τραπεζών από τον Έκτακτο Μηχανισμό Ρευστότητας (ELA). 
:30 Τελευταία ενημέρωση: :30

Κρίσιμη συνεδρίαση της ΕΚΤ

Τον ρόλο του… από μηχανής Θεού δίνει εκ νέου στον Μάριο Ντράγκι το Μέγαρο Μαξίμου, περιμένοντας με αγωνία τις εξελίξεις στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΚΤ.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του ευρωπαϊκού χρηματοπιστωτικού ιδρύματος συνεδριάζει προκειμένου να αποφασίσει για την ανανέωση της χρηματοδότησης των ελληνικών τραπεζών από τον Έκτακτο Μηχανισμό Ρευστότητας (ELA).

Το κλίμα για την Ελλάδα είναι πολύ βαρύ μετά τις νέες εκρήξεις Γιούνκερ και Σουλτς κατά Τσίπρα και τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός εναντίον των θεσμών για τη στάση τους στη διαπραγμάτευση.

Οικονομικοί αναλυτές δεν περιμένουν ρηξικέλευθες αποφάσεις, ωστόσο δεν αποκλείουν να εξεταστεί το ενδεχόμενο ενός «κουρέματος» των εγγυήσεων που δέχεται η ΕΚΤ για την αγορά των ελληνικών ομολόγων.

Όπως επισημαίνουν, η γενναιοδωρία του Ιταλού τραπεζίτη στην προηγούμενη συνεδρίαση αναφορικά με το ανώτατο όριο του ELA μπορεί να μην επαναληφθεί σήμερα, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διήμερο 1,2 δισ. ευρώ αποσύρθηκαν από λογαριασμούς σε ελληνικές τράπεζες.

http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ