Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Ολάντ: Μένουν μόνο λίγες ώρες για συμφωνία με την Ελλάδα

29 Ιουνίου 2015

Ολάντ: Μένουν μόνο λίγες ώρες για συμφωνία με την Ελλάδα


ΕΤΙΚΕΤΕΣ:  
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: Σαπέν- Όχι σε νέα βοήθεια - πιθανο το grexit
:30 Τελευταία ενημέρωση: :40

ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ;

Ολάντ: Μένουν μόνο λίγες ώρες για συμφωνία με την Ελλάδα

Την εκτίμηση ότι οι διαπραγματεύσεις μπορούν να ξεκινήσουν εκ νέου, αρκεί να το επιθυμεί και η ίδια η ελληνική κυβέρνηση, έκανε ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, τονίζοντας ότι η Γαλλία είναι διαθέσιμη για διάλογο και ότι μια συμφωνία είναι ακόμη εφικτή, αλλά όπως τόνισε μένουν μόνο λίγες ώρες για την επίτευξή της. Παράλληλα προειδοποίησε ότι διακυβεύεται η παραμονή της χώρας μας στην ευρωζώνη και οι Έλληνες με το δημοψήφισμα καλούνται να αποφασίσουν αν θέλουν να ρισκάρουν μια έξοδο από το ευρώ.

Σαπέν- Όχι σε νέα βοήθεια - πιθανο το grexit

«ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ» Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ


Ολάντ: Μένουν μόνο λίγες ώρες για συμφωνία με την Ελλάδα


«Μένουν ακόμη λίγες ώρες προτού κλείσει οριστικά η διαπραγμάτευση κλείσει οριστικά και ιδιαιτέρως για το θέμα της επιμήκυνσης του ελληνικού προγράμματος βοήθειας. Ελπίζω ότι, αν οι Έλληνες, αν η κυβέρνησή τους το αποφασίσει, οι συνομιλίες μπορούν να ξαναρχίσουν» δήλωσε ο Φρ. Ολάντ.

«Η Γαλλία είναι διαθέσιμη, είναι πάντα διαθέσιμη για επανεκκίνηση του διαλόγου σήμερα ή αύριο. Σήμερα μια συμφωνία είναι ακόμη εφικτή, αύριο, αυτό θα εξαρτηθεί από την αντίδραση των Ελλήνων στο δημοψήφισμα» υπογράμμισε ο Γάλλος πρόεδρος, προσθέτοντας ότι η Ελλάδα ανήκει στο ευρώ, αλλά οι Έλληνες πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν να ρισκάρουν και να εγκαταλείψουν την ευρωζώνη.

Ο Φρ. Ολάντ υπογράμμισε παράλληλα ότι η γαλλική οικονομία είναι πολύ πιο εύρωστη σε σχέση με τέσσερα χρόνια πριν, συνεπώς δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από τις εξελίξεις στο θέμα της ελληνικής κρίσης.
http://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ