Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Σαπέν- Όχι σε νέα βοήθεια - πιθανο το grexit

29 Ιουνίου 2015

Σαπέν- Όχι σε νέα βοήθεια - πιθανο το grexit


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: Στρατούλης: Σε περίπτωση Grexit θα δυσκολευτούμε μόνο για λίγους μήνες
:30 Τελευταία ενημέρωση: :30
Σαπέν- Όχι σε νέα βοήθεια - πιθανο το grexit

«ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ» Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ

Σαπέν: Δεν μπορεί να υπάρξει νέα βοήθεια για Ελλάδα-Πιθανή έξοδος από το ευρώ

Για την δυνατότητα επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων «ανά πάσα στιγμή» έκανε λόγο ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Μισέλ Σαπέν, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του για την ξαφνική διακοπή των διαπραγματεύσεων και επαναλαμβάνοντας ότι το ρίσκο της εξόδου από το ευρώ, παραμένει.


Σαπέν: Δεν μπορεί να υπάρξει νέα βοήθεια για Ελλάδα-Πιθανή έξοδος από το ευρώ
Το πραγματικό ερώτημα που τίθεται στην Ελλάδα είναι το εξής, δήλωσε ο Σαπέν : «Θέλετε να συνεχίσετε τις διαπραγματεύσεις ή θέλετε να πάρετε το ρίσκο της εξόδου από το ευρώ; Αυτή είναι πάντα μια πιθανότητα, είναι ένα ρίσκο».
Ο Γάλλος υπουργός εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την πρόωρη διακοπή των διαπραγματεύσεων από την ελληνική πλευρά, λέγοντας ότι στενοχωρήθηκε προσωπικά για αυτή την εξέλιξη, αλλά πρόσθεσε: «Μπορούμε οποιαδήποτε στιγμή να αρχίσουμε εκ νέου τη συζήτηση για την στήριξη της Ελλάδας».
http://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ